Homepage  / Seriale / Telenovele

Cine sunt câştigătorii premiilor „TVyNovelas 2020”

Cine sunt câştigătorii premiilor „TVyNovelas 2020”

de Redactia Tvmania

Weekendul acesta a avut loc cea de-a 38-a ediţie a premiilor „TVyNovelas”, care premiază cele mai bune producții mexicane difuzate pe micile ecrane în perioada martie 2019 - martie 2020. Evenimentul s-a desfășurat în mod atipic, prezenți la ceremonie fiind doar prezentatorii categoriilor printre care s-au numărat: Michelle Rennaud și Danillo Carrera, Angelique Boyer și Sebastian Rulli, Irina Beva și Gabriel Soto, Julian Gil și Claudia Alvarez. 

Nominalizații nu au fost prezenți în sală, ca în anii anteriori, ci au intrat în direct de acasă cu ajutorul apelurilor video. Chiar și așa, aceștia s-au pregătit și au purtat ținute de gală. 

Tot pentru prima oară în cei 38 de ani de când se realizează această gală și votarea a fost una aparte. Televisa a reunit peste 60 de profesioniști din industrie care au votat pentru fiecare categorie. 

Printre câștigători s-au aflat și telenovele difuzate în România printre care menționăm miniseria „Uzurpatoarea”, marea câștigătoare a serii, dar și „Dragoste de gardă”. Premiul pentru cel mai bun actor a fost oferit lui Jose Ron pentru producția „Ringo”, în prezent îl putem vedea pe micile ecrane de la noi pe postul Pro 2 în telenovela „O nouă șansă”. 

 

Vedeţi aici lista câştigătorilor:

Cea mai bună telenovelă

La Usurpadora”

Cea mai bună actriţă într-un rol principal

Sandra Echevarria („La Usurpadora”)

Cel mai bun actor într-un rol principal

Jose Ron („Ringo”)

Cea mai bun actriţă într-un rol negativ

Sandra Echevarria („La Usurpadora”)

Cel mai bun actor într-un rol negativ

Rodrigo Murray („Dragoste de gardă”/„Médicos, línea de Vida”)


 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton