Homepage  / Televiziune

Cine este câștigătorul iUmor 2021. Andrei Garici a câștigat premiul de 20.000 de euro

Cine este câștigătorul iUmor 2021. Andrei Garici a câștigat premiul de 20.000 de euro
13

de Redactia Tvmania

UPDATE 27 MAI 2021: Câștigătorul sezonului 10 iUmor 2021, sezonul 10, este Andrei Garici, care i-a cucerit pe telespectatori cu un număr incredibil de stand-up! 

Andrei Garici a spus că a făcut numărul cu care s-a prezentat la show în doar trei ore, având în vedere că a aflat că face parte dintre finaliștii emisiunii iUmor cu doar două zile înainte. Acesta a pregătit glumele în scurt timp, dar se pare că au fost de efect, atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă. Andrei Garici a reușit să impresioneze în finală.

El a pregătit un moment de tip roast, în care s-a legat de vedetele din țara noastră și glumele sale au stârnit hohote de râs în sală, dar și printre cei trei jurați. 

 

 

Update 26 mai 2021: Cei 11 concurenți trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați, care a primit o a doua șansă, se vor lupta, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, în marea finală a celui de-al zecelea sezon iUmor. 

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”Antena 1”, în finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține trei „Thumbs up”, vor intra la votul publicului. În cadrul finalei iUmor, difuzate în această seară, de la 20.30, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

 

12 concurenți se luptă astăzi în marea finală iUmor, sezonul 10, de la 20.30, la Antena 1

Astfel, astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, vor intra în marea finală iUmor Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștedania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz. Lor și se va adăuga Andrei Garici, cel care a reușit să ocupe ultimul loc în finală chiar în ultima etapă. 

știgătorii iUmor de până acum sunt: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul II), Doina Teodoru (sezonul III), Ana Maria Caliţa (sezonul IV), Andrei Cojocaru (sezonul V), Irena Boclincă (sezonul VI), Mukinka (sezonul VII), Edi Vacariu (sezonul VIII) și Andrei Ungureanu (sezonul IX).

Stefania CostacheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton