Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine sunt cei trei tineri pe care Connect-R i-a „adoptat”. „Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei”

Cine sunt cei trei tineri pe care Connect-R i-a „adoptat”. „Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei”
7

de Redactia Tvmania

Connect-R, care este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, a descoperit și noi talente. De-a lungul timpului, el a luat sub aripa sa trei băieți, membrii trupei „Ghetto Gang”. Într-un interviu pentru click.ro, acesta a mărturisit că îi consideră pe cei trei copiii lui.

Atunci când a fost întrebat dacă își mai dorește încă un copil pe lângă Maya, Connect-R a dezvăluit că se simte împlinit alături de fetița lui și a Mishei, dar și de băieții lui „adoptați”, scrie libertatea, care citează click.ro.

„Deocamdată am destui, o am pe Maya și îi am pe cei 3 băieți de la Ghetto Gang, care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul. Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari.

Cine sunt cei trei tineri pe care Connect-R i-a adoptat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Artistul a făcut dezvăluiri și despre Toto, unul dintre membrii „Ghetto Gang”, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru „Next Star”.

Îmi lipsesc când plec în concerte și eu lor, am observat lucrul ăsta. Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește «Porsche Cayenne» și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare.

Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste.”, a declarat el pentru sursa menționată mai sus.

Acesta a ținut să sublinieze că i-a luat pe acești tineri alături de el doar pe criterii care țin de talent.

„Avea o poveste extraordinară, creștea fără mamă, care era la închisoare. Chiar s-a făcut și un film despre viața lui. M-a impresionat de atunci, pentru că era un bun dansator. Am observat că timpul a trecut și el s-a apropiat de muzică și e rapper în toată regula.

Am primit de-a lungul vremii multe demmo-uri și m-am oprit la Ghetto Gang, pentru că copiii trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să scrii bine sau să fii rapper, trebuie să ai ceva în plus. Și asta au ei. Când îi vezi pe celălalt trotuar, îți dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei.”, a mai povestit Connect-R pentru click.ro.

Toto a fost la „Next Star” și are propriul documentar 

Imre a fost la „Românii au talent”

„Am descoperit 3 personaje, sunt conceptuali, sunt diferiți, sunt altfel și de asta i-am ales.”, a mai spus el.

Belea a vrut să le arate oamenilor că nu există „nu pot”

„Eu sunt Toto – Horvad Ilie Gabriel Nicușor și am 21 de ani. Îmi place să cânt, să dansez și să joc teatru. Visul meu și pasiunea pentru muzică au pornit din ghetourile din Ferentari. De acolo am pornit și eu. În numai 2 ani am reușit să ajungem din ce în ce mai aproape de a ne îndeplini visul. Am făcut o piesă împreună și așa s-a născut Ghetto Gang.

În 2014 s-a lansat filmul «Toto și surorile lui» – un documentar despre viața mea și a familiei mele. Filmul a fost nominalizat la premiile Gopo la categoria «Cel mai bun film documentar» și în anul 2016 a câștigat premiul «France culture cinema» în cadrul festivalului de la Cannes. În prezent mă ocup cu muzică și-mi dedic tot timpul trupei Ghetto Gang”, a povestit acesta.

Sursa foto: Instagram, Libertatea

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton