Homepage  / Articole

Care sunt cele mai frumoase vedete latino?

Care sunt cele mai frumoase vedete latino?

de Redactia Tvmania

Publicaţia “People en Español” a alcătuit topul pe 2011 a celor mai frumoase vedete latino. Cu această ocazie au avut loc mai multe şedinţe foto în Ciudad de Mexico, Los Angeles, Miami şi New York.

Pozele şi interviurile cu celebrităţile latino vor apărea în cel mai recent număr al revistei, care va ieşi pe piaţă săptămâna aceasta.

Printre cei care se găsesc pe această listă se numără protagonista din telenovela “Suflet rătăcit” de la Acasă, Danna Garcia, Jacqueline Bracamontes, Angelique Boyer, Gaby Spanic, Lucero, William Levy, Dulce Maria, Enrique Iglesias şi Guy Ecker (care a revenit spectaculos la telenovele cu rolul din “Eva Luna”, producţie transmisă, în prezent, de postul american Univision).

La 33 de ani, Danna Garcia a declarat că-şi doreşte să-şi întemeieze o familie şi să debuteze în cinematografie. Pâna una alta, ea a început filmările la telenovela „Derecho de sangre”, un remake după serialul “Cuna de lobos”. Danna e foarte mulţumită că partenerul ei din această telenovelă este actorul William Levy mai ales că, de mai mult timp, pe cei doi îi leagă “o prietenie frumoasă”. Mai mult, Danna crede că Levy este un om “foarte sensibil şi foarte nobil”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton