Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții din finala „SuperStar România”. Au făcut spectacol

Cine sunt concurenții din finala „SuperStar România”. Au făcut spectacol
8

de Roxana Mirea,

Cine sunt concurenții din finala „SuperStar România”. Au crezut în ei și au venit la preselecțiile pentru „SuperStar România”. Săptămâni la rând, ei au dat tot ce au avut mai bun și au trecut de fiecare etapă cu multe emoții și cu zâmbetul pe buze, însă doar patru concurenți cu voci incredibile s-au calificat în marea finală a emisiunii de la Pro TV.

Cine sunt concurenții din finala „SuperStar România”

Concurenții care au dat tot ce-i mai bun în cel de-al treilea show LIVE de la „SuperStar România” au fost Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol. Ei bine, publicul a decis și doar patru dintre ei s-au calificat în finala care va avea loc pe 17 decembrie.

Cei patru finaliști sunt Alessandro Mucea, Romina Apostol, Alexandru Precup și Maria Jugănaru.

Alessandro Mucea a impresionat pe toată lumea cu bucuria de a cânta și cu emoția pe care a reușit să o transmită. „Ce vreau să punctez este că sinceritatea în orice formă, cu imperfecțiuni, cu greșeli, este ceea ce ne dorim să vedem în viață, la televizor, în toți artiștii care cântă pentru noi”, i-a spus Smiley, potrivit protv.ro.

Marius Moga și Carla’s Dreams au descris-o pe Romina Apostol ca fiind  „extraterestră și periculos de bună”.

Cine-sunt-concurentii-din-finala-„SuperStar-Romania-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexandru Precup a depășit toate așteptările juraților și a făcut show pe scena „SuperStar”. „Spectacol! Spectacol! Eu am apărut la știrile PRO TV azi. Și am promis doamnei Esca un spectacol… Doamna Esca, voila!”, a spus Carla’s Dreams

Maria Jugănaru a creat un moment memorabil, interpretând la pian piesa „The Unforgiven” a trupei Metallica. „Nu știu dacă suntem noi publicul ideal, dar aș propune pentru finală să nu ne mai aducă scaune, să stăm în picioare. Mă simt copleșit de talentul tău”, i-a spus Smiley.

Pe 17 decembrie vom afla cine va deveni următorul #superstar al României și va pleca acasă cu cel marele premiu de  1 milion de lei.

Sursa Foto: Instagram SuperStar

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton