Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții din semifinala X Factor 2021. Jurații au ales cu cine merg în al doilea battle

Cine sunt concurenții din semifinala X Factor 2021. Jurații au ales cu cine merg în al doilea battle
9

de Roxana Mirea,

Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au avut o misiune grea în cadrul competiției de la Antena 1. Jurații  au fost nevoiți ca din cele trei nume din categoria lor să meargă mai departe doar cu două. Care sunt concurenții care au mers mai departe și au ajuns în semifinala la X Factor 2021.

Cine sunt concurenții din semifinala X Factor 2021

X Factor se îndreaptă spre marea finală cu pași repezi. Nu mai este mult, iar fanii emisiunii vor afla cine este cel care va pleca acasă cu marele premiu. Având în vedere acest context, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au de luat decizii important în ceea ce-i privește pe concurenții lor. Seara de vineri, 10 decembrie, a fost una grea pentru cei patru jurați de la X Factor. Ei au fost nevoiți că aleagă cine trebuie să meargă mai departe în concurs și cine trebuie să plece acasă.

Delia a avut de ales în această ediție între trei Grupuri: Raze de lună, The Jazzy Jo Experience și Omajii. Artista a ales ca grupul Raze de lună să părăsească competiția.

Rămân în concurs, alături de noi The Jazzy Jo Experience. Din păcate, părăsesc competiția Raze de lună”, a spus Delia, potrivit a1.ro.

Omajii au făcut un show complet pe scena de la X Factor 2021, în ediția din 10 decembrie. Aceștia au reinterpretat piesa „Aruncă-mă” a Deliei. Pe de altă parte, The Jazzy Jo Experience a reușit să creeze un moment inedit pe scena X Factor 2021.

Concurenții din echipa lui Ștefan Bănică care merg mai departe

În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică, el a avut de ales între trei băieți: Andrei Duțu, Mihai Turbatu și Ionuț Hanțig. Juratul a mers mai departe în semifinalele X Factor cu Andrei Duțu și Ionuț Hanțig.

Primul salvat este Ionuț Hanțig. O să merg mai departe cu cel care cred că poate face față cel mai bine acestui concurs și cel care cred eu că poate face față acestui concurs este Andrei Duțu. Îmi doresc foarte tare, Mihai să cauți și eu îți promit că dacă vrei te invit să cânți cu mine într-unul dintre concertele mele”, a spus Ștefan Bănică.

Ionuț Hanțig a cântat la X Factor melodia „Sign of the times” de la Harry Styles, iar Andrei Duțu a cântat impecabil piesa „Make you feel my love” de la Adele.

x-factor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu cine merg mai departe Florin Ristei și Loredana

A venit rândul lui Florin Ristei să aleagă concurenții cu care va merge în semifinala X Factor 2021. Cele trei fete din echipa lui au fost Bryana Holingher, Betty Iordăchescu și Daria Peltea. Juratul a decis că Daria Peltea este concurenta pentru care competiția de la Antena 1 a luat sfârșit.

Iar ajungem la momentul ăsta. Nu mi-am făcut nicio strategie de acasă, nu am învățat. Nu vreau să fac pe nimeni să plângă. Prima fată care este salvată este Betty pentru că e diferită de cele două, comparația o fac între celelalte două. Dar a doua decizie, aici e buba. Daria, îmi pare rău, asta a fost experiența X Factor pentru tine”, a spus Florin Ristei.

În primul battle de la X Factor, Bryana Holingher a interpretat piesa „Sorry not sorry” de la Demi Lovato, iar Betty Iordăchescu a cântat piesa „House of the rising sun”.

Loredana a avut de ales între 3 băieți: Nick Casciaro, Andrei Calancea și Ștefan J Doyle. Ea a ales să meargă mai departe cu Nick Casciaro și Ștefan J Doyle.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru această seară. Știu că a fost o decizie grea, dar o să ne asumăm deciziile noastre în viață. Primul salvat în această seară este Ștefan Doyle. Ce decizie, dar îmi plac provocările și atunci m-am gândit că cel de-al doilea salvat în această seară să fie Nick Casciaro. Vreau să-i mulțumesc lui Andrei, vin să te iau în brațe”, a spus Loredana.

Sursa Foto: Instagram X Factor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton