Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor 2022. Cine a câștigat jocul de imunitate în ediția din 7 martie

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor 2022. Cine a câștigat jocul de imunitate în ediția din 7 martie
10

de Roxana Mirea,

Jocul de imunitate de aseară, 7 martie, de la Survivor România 2022, de la Pro TV, s-a încheiat cu victoria Faimoșilor. Scorul final a fost de 10 la 6. După o serie de înfrângeri, concurenții din echipa roșie au fost în extaz, scăpând astfel de emoțiile consiliului. Iată cine sunt concurenții din echipa Războinicilor propuși spre eliminare la Survivor România 2022.

Concurenții din echipa Războinicilor propuși spre eliminare la Survivor 2022

După ce au pierdut jocul de imunitate, a urmat proba de imunitate personală pentru Războinici. Deznodământul jocului a fost unul neașteptat. Doru Răduță și Oana Ciocan au obținut imunitatea personală. Așadar, ei au făcut nominalizări directe în cadrul consiliului de la Survivor România 2022.

În urma votului colectiv, cel nominalizat spre eliminare a fost Relu Pănescu. Apoi, a venit rândul lui Doru și al Oanei să nominalizeze. Oana Ciocan a nominalizat-o pe Ramona Crăciunescu.

Are foarte multe blocaje. Are momente în care intră pe traseu speriată. De acolo are și diferite greșeli, să spunem așa. Îmi doresc să înțeleagă că nu este nimic personal”, și-a argumentat Oana alegerea.

Doru Răduță l-a nominalizat pe Blaze. „Am stat și am analizat ce ar fi mai bine. Sper să fie o decizie înțeleasă. Sper să înțeleagă decizia mea pentru că a demonstrat că poate duce orice. E un om puternic, un om deschis. Nominalizarea mea merge către Blaze”, a spus Doru.

În urma nominalizărilor, concurenții din echipa Războinicilor propuși spre eliminare la Survivor România 2022 sunt Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze.

survivor-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Reacția lui Blaze după ce a fost nominalizat la Survivor 2022

Blaze a spus că nu este supărat că Doru l-a propus spre eliminare, doar că nu se aștepta la acest lucru din partea lui. El a susținut că Doru îl asigurase că va vota o fată.

„M-am așteptat pentru că sunt la Survivor și orice este posibil, dar nu m-am așteptat pentru că Doru mi-a dat un semn că el o să nominalizeze o fată. Asta mi-a zis el. Oricum, m-am așteptat la orice. Nu sunt supărat, dar de asta am zis mereu că nu există prietenie la Survivor. Dacă as fi fost prieten cu el și el mi-ar fi zis înainte că nominalizează o fată și m-ar fi nominalizat pe mine, ne-am fi certat, dar acum sunt bine cu tine, Doru. În viața asta trebuie să fim sinceri și mai bine să nu spui nimic decât să minți.

Sper ca oamenii de acasă să mă susțină. Am venit să devin mai bun. Nu îmi doresc să plec acasă. Am o soție de care îmi e dor în fiecare zi, am o familie în Nigeria pe care nu am văzut-o de patru ani, dar asta e o lecție pentru mine. Nu vreau să plec acasă și sper ca oamenii să mă susțină. Dacă oanenii nu mă susțin, eu plec acasă cu capul sus”, a spsu Blaze la Survivor.

Sursa Foto: Pro TV, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton