Homepage  / Televiziune

Te cunosc de undeva!, sezonul 19. Cine sunt concurenții care fac echipă în show-ul de la Antena 1

Te cunosc de undeva!, sezonul 19. Cine sunt concurenții care fac echipă în show-ul de la Antena 1
9

de Andra Stana,

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” a ajuns la cel de-al 19-lea sezon și va putea fi urmărită în curând la Antena 1. Cine sunt noii concurenți dornici să intre în fascinantul joc al transformărilor totale.

 [toc] 

Te cunosc de undeva, sezonul 19. Lista completă a concurenților

Filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! au început deja, motiv pentru care fanii abia așteaptă să afle cine formează noile echipe. Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă şi multe surprize.

8 cupluri de artişti unul şi unul au spus DA spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Jurații „Te cunosc de undeva!” au rămas aceiași ca în sezonul anterior. Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Mihai Petre și Aurelian Temișan le vor acorda note vedetelor pentru transformările spectaculoase. Și în acest sezon, Zarug le va lua interviuri, iar Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta show-ul.

Pe lista concurenților care au acceptat să participe în noul sezon Te cunosc de undeva se află Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina Stroe, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

ADDA-si-Radu-Bucalae-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Am fost invitată la Te cunosc de undeva! neştiind ce partener o să am. Întâmplarea face că l-am cunoscut pe Rebelul cu inimă rock chiar în ziua în care ne-am întâlnit cu echipa de producţie, cu doar câteva ore înainte. Am fost foarte surprinsă, desigur, în mod plăcut când ne-am reîntâlnit pentru acest proiect! Pot doar să vă spun că este un bărbat frumos, impunător şi respectuos. Este muncitor, dedicat şi implicat, la fel ca şi mine, parcă am făcut armata amândoi!”, a declarat Anca Ţurcaşiu, completând: „Sunt actriţă şi merg mult pe tot ce înseamnă detalii, studiez mult personajele, aşa că îl voi chinui şi pe partenerul
meu să facă la fel!”, a mai dezvăluit artista.

Vedete familiarizate cu scena de la Te cunosc de undeva!

Emilian și WRS, care au ieșit învingători în sezonul cu numărul 18, își pregătesc revenirea în emisiunea de la Antena 1. Cei doi cântăreți au câștigat, anul trecut, marele premiu în valoare de 15.000 de euro. Acesta a fost donat însă, în totalitate, unei familii nevoiașe.

Nici Damian Drăghici nu se va afla pentru prima oară pe scena transformărilor. În 2022, acesta a venit special la Te cunosc de undeva pentru a-i ajuta pe Emi și Cuza. Anca Țurcașiu, Jean Gavril, Nicole Cherry, care a mai participat în 2014, CRBL, primul câștigător al emisiunii, Adda, Misha, dar și AMNA sunt, de asemenea, familiarizați cu platourile de filmare ale Antenei 1.

Când începe noul sezon Te cunosc de undeva 2023

La începutul de martie, Antena 1 a anunțat faptul că pregătește un nou sezon Te cunosc de undeva. Atunci, prezentatorii emisiunii au promis transformări fabuloase. În schimb, Pepe și Alina Pușcaș nu au dezvăluit data la care producția va apărea pe micile ecrane. Show-ul începe la Antena 1 sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a declarat prezentatoarea transforming show-ului, Alina Puşcaş.

La rândul lui Pepe a dezvăluit: „Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton