Homepage  / Televiziune

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Concurentul eliminat în semifinală

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022. Concurentul eliminat în semifinală
7

de Roxana Mirea,

Semifinala MasterChef 2022 a fost difuzată aseară, 1 iunie, la Pro TV, iar concurenții s-au luptat cu toate forțele pentru a ajunge în finala de astăzi a show-ului. Cooking show-ul „MasterChef”, jurizat de chef-ii Radu Dumitrescu, Foa și Joseph Hadad la Pro TV se apropie cu pași repezi de deznomânt, ultima ediție fiind difuzată în această seară de joi, 2 iunie. Iată cine sunt finaliștii MasterChef 2022.

Cine sunt finaliștii MasterChef 2022

Mult a fost, puțin a mai rămas! Finala MasterChef 2022 este difuzată în această seară, 2 iunie. Semifinala s-a jucat între Marco Genna, Andrei Klabacs, Gabriela Dima și Maria Stănciuc. Cu toții și-au dorit să nu părăsească competiția cu atât de puțin înainte de sfârșitul acestui sezon. Totuși, un concurent a trebuit să fie eliminat, iar verdictul chefilor a fost clar.

La proba sub presiune, concurenții au trebuit să gătească un preparat după preferință. Primii care au urcat la balcon au fost Marco Genna și Andrei Klabacs. În continuare, Gabriela Dima și Maria Stănciuc aveau mari emoții în așteptarea verdictului chefilor.

„Maria, ești pregătită să urgi la balcon?”, a întrebat Chef Foa.

„Nu cred că în seara asta am fost de balcon”, a venit răspunsul Mariei.

„Gabriela, ești cea de-a treia finalistă MasterChef, sezonul 8! Felicitări!”, a spus Chef Foa.

Așadar, finaliștii MasterChef 2022 sunt Gabriela Dima, Andrei Klabacs și Marco Genna.

Masterchef finala 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reacția Mariei, după ce a fost eliminată în semifinala MasterChef 2022

„Maria, tu ai făcut o treabă excelentă până acum. Presiunea însă te-a făcut să iei decizii care nu au fost tocmai inspirate, potrivite pentru această semifinală. Noi aveam așteptări imense de la tine la fel ca de la ceilalți concurenți”, a spus Chef Foa.

Maria a izbucnit în lacrimi, dar a spus că: „Eu cred că sunt fericită. Am ajuns în top patru. Când am ajuns la audiții, nici nu credeam că ajung până aici. A fost o călătorie care mi-a dat o voce și care m-a făcut pe mine să cred că locul meu chiar va fi într-o bucătărie într-o zi și pentru mine este o experiență extraordinară. Câte lucruri am învățat, de câte ori am ieșit din zona de confort, câți oameni care îmi împărtășesc viziunea asupra gastronomiei am cunoscut. Mi se pare extraordinar.

M-am depășit pe mine și știu că în seara asta m-au depășit emoțiile. Sper ca toate lucrurile astea și experiența mea să schimbe puțin viziunea în industria asta și să înțelegem că și femeile pot fi chefi extraordinari și că trebuie respectate într-o bucătărie și că fiecare a avut un început și să nu uite de unde au plecat. Cred că și în bucătării trebuie să existe umanitate, trebuie să existe mentorat și trebuie să existe respect. Dacă nu exista lucrurile astea trei, poți să ai tu cel mai tare restaurant, poți să ai cele mai mari vânzări. Pentru mine, nu o să mai reprezinți nimic.”

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton