Homepage  / Televiziune

Cine sunt finaliștii „Vocea României” 2022, sezonul 10. Patru concurenți luptă pentru marele premiu

Cine sunt finaliștii „Vocea României” 2022, sezonul 10. Patru concurenți luptă pentru marele premiu

de Roxana Mirea,

Semifinala emisiunii „Vocea României” a avut loc vineri, 16 decembrie, iar concurenții s-au luptat cu toate armele pentru a-și asigura un loc în marea finală a show-ului de la Pro TV. Patru concurenți se vor lupta pentru marele premiu. Iată cine sunt finaliștii „Vocea României” 2022, sezonul 10.

Cine sunt finaliștii „Vocea României” 2022, sezonul 10

Cele mai intense emoții ale concurenților de la Vocea României au fost trăite, vineri, LIVE și de către telespectatori! Scena a vibrat pe note diverse, antrenorii s-au bucurat de fiecare moment, alături de echipele lor, iar cei de acasă și-au votat favoriții. Momentele create de fiecare echipă, atunci când antrenorii au cântat alături de concurenții lor, au creat extaz. Publicul a fost cel care a decis cine sunt finaliștii „Vocea României” 2022, sezonul 10.

Din echipa lui Tudor Chirilă, Iulian Nunucă este cel care a ajuns în marea finală. El a interpretat melodia „Bohemian Rhapsody”. Iulian a moșenit talentul muzical din familie, având în vedere că bunicul și tatăl său sunt lăutari renumiți, scrie protv.ro.

Irina Rimes merge mai departe cu Andra Botez, care a interpretat piesa „I Will Always Love You”. Aceasta are 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții.

Din echipa lui Denis The Motans, merge în finală de Teodor Debu. Acesta are 22 de ani și în prezent este student în București. La un moment dat, el a mărturisit că muzica i-a salvat viața. În timpul liceului, Teodor s-a luptat cu cu dependența de droguri și alcool, iar muzica i-a oferit un refugiu.

Smiley și Theo Rose merg în marea finală „Vocea României” 2022 cu Winael Baldus. În semifinala show-ului, el a arătat tuturor încă o dată de ce este în stare.

Săptămâna viitoare, Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus ajung în finală, acolo unde vor duce o bătălie aprigă a vocilor pentru a câștiga trofeul „Vocea României” 2022, sezonul 10.

Sursa Foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton