Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Cine sunt Murat Aygen și Bihter Dincel, Tanju și Selvi, din serialul “Doctorul minune”

Cine sunt Murat Aygen și Bihter Dincel, Tanju și Selvi, din serialul “Doctorul minune”
5

de Anda Dincă,

Producția de succes “Doctorul minune” (“Mucize Doktor”), difuzată de Kanal D, ne-a făcut cunoștință, printre alții, și cu Murat Aygen și Bihter Dincel, doi actori talentați, pasionați nu doar de actorie. 

Murat Aygen (49 de ani), cel care îi dă viață lui Tanju, șeful secției de chirurgie, are la activ numeroase proiecte în televiziune, câteva dintre producțiile în care a jucat fiind difuzate și pe micile noastre ecrane: “Yaman”, “Mireasa din Istanbul” și “Valurile vieții”.

El a absolvit Facultatea de Biologie din cadrul Universității din Istanbul, dar și Conservatorul de Stat, secția “Actor de musical și teatru”. Pasiunea lui Murat pentru muzică nu s-a oprit odată cu absolvirea acestei facultăți, a făcut și un master în Operă. Ulterior, Murat a avut ocazia să îmbine actoria cu muzica interpretând câteva melodii de pe coloana sonoră a serialului “Mireasa din Instabul”, în care l-a jucat pe Can.

Murat Aygen (49 de ani), cel care îi dă viață lui Tanju, in Doctorul Minune

Murat este căsătorit din 2010 cu o actriță, Nihan Aslı Elmas, și au împreună o fetiță în vârstă de 6 ani, alături de care obișnuiește să cânte de dragul fanilor săi de pe Instagram. Actorul a povestit ziariștilor turci că s-a îndrăgostit de Nihan la prima vedere și că s-a căsătorit cu ea la șase luni după ce a cunoscut-o.

Cel mai recent proiect tv al lui Murat este “Prețul fericirii” (“Yasak Elma”), care a fost difuzat și la noi de Kanal D până la sezonul al treilea. Murat s-a alăturat distribuției în sezonul 5, dându-i viață lui Doğan Yıldırım, un afacerist bogat, întors din străinătate, care este tatăl lui Kumru. Murat apare în “Prețul fericirii” odată cu episodul 111, primul din sezonul 5, care a avut premiera în Turcia pe 13 septembrie la postul Fox.

Bihter Dinçel a scris trei cărți

Bihter Dinçel, cea care o interpretează pe Selvi, asistenta-șefă din “Doctorul minune”, a absolvit Facultatea de Literatură (Secția de filosofie) la Universitatea Ege din Izmir, orașul în care s-a născut în urmă cu 39 de ani. Bihter este pasionată nu doar de actorie, ci și de scris. În februarie 2013, ea și-a lansat prima carte, “Gebelere Balon – Hamilelik Hurafeleri” (“Balon pentru femeile însărcinate – Superstiții despre sarcină”). Ulterior, a mai scris “Toplu Oyunlar 1” (“Jocuri de grup”) și romanul “Keşke Unutsam” (“Îmi doresc să uit”).

Bihter este căsătorită din 2008 cu un coleg de breaslă, Barış Dinçel, cu care are un băiețel în vârstă de 10 ani. De la debutul său în actorie, în 2007, în producția tv “Dudaktan Kalbe Bihter”, ea a jucat atât în filme, cât și în piese de teatru și seriale, printre ele și “O singură privire”, care a fost difuzat și la noi. “Doctorul minune” este cel mai recent serial al ei, dar și cel mai de succes în care a apărut până acum.

Selvi-134868Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton