Homepage  / Vedete româneşti

Cine sunt nașii de botez ai fiului lui Pepe. Reacția lui Cătălin Măruță după ce s-a scris că e vorba despre el și Andra

Cine sunt nașii de botez ai fiului lui Pepe. Reacția lui Cătălin Măruță după ce s-a scris că e vorba despre el și Andra
6

de Roxana Mirea,

Pepe și soția lui Yasmine Ody și-au botezat fiul, sâmbătă, 19 noiembrie, iar la fericitul eveniment au participat familia, rudele și prietenii cuplului. Inițial, s-a scris că nașii de botez ai lui Pepe jr sunt Cătălin Măruță și Andra. Ei bine, prezentatorul de la Pro TV a făcut primele declarații pe seama acestui subiect și a dezmințit informația.

Cine sunt nașii de botez ai fiului lui Pepe

Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul, în weekend, iar evenimentul a fost unul restrâns, departe de lumina reflectoarelor. Prezenți la fericitul eveniment au fost și Andra și Cătălin Măruță, cei care i-au cununat pe Raluca Pascu și Pepe. Chiar dacă cei doi au divorțat, artista și prezentatorul de la Pro TV au rămas buni prieteni atât cu Pepe, cât și cu fosta lui soție.

Inițial, s-a tot scris că nașii de botez ai lui Pepe jr sunt Andra și Cătălin Măruță. Ulterior, prezentatorul emisiunii „La Măruță” a dezmințit informația și a spus că nașii micuțului au fost membri ai familiei lui Pepe și ai lui Yasmine.

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi.

Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a explicat Cătălin Măruță pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

Cătălin Măruță a fost indignat și din cauza știrilor despre el și soția lui.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cătălin Măruță și Andra nu au fost nașii lui Pepe Jr.

Cătălin Măruță a fost indignat și din cauza știrilor despre el și soția lui.

S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune? De ce să izbucnim în lacrimi? Eram doar fericiți că suntem acolo. Nimeni nu a izbucnit în lacrimi. (…) Nu suntem noi nași. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toată familia lui, am rămas prieteni și cu Raluca. Familia a fost de data aceasta aleasă. Giani a fost nașul”, a explicat prezentatorul.

La botezul băiețelului lui Pepe au venit și nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Connect-R, dar și nea Mărin. Atmosfera a fost întreținută de Diana Matei și taraful ei.

Sursa Foto: captură de ecran Facebook, libertatea.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton