Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine sunt nașii lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Cine sunt nașii lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

de Redactia Tvmania

Nașii lui Archie, fiul ducilor de Sussex, au fost ținuți în secret încă de la botezul copilului, care a avut loc în luna iulie a anului trecut.  Odată cu intensificarea discuțiilor publice despre familia regală și despre renunțarea părinților săi la statutul de Altețe Regale, subiectul s-a reaprins. Așa se face că misterioșii nași au fost deconspirați de publicația The Sunday Times, nași fiind  doi dintre cei mai apropiați mentori ai Prințului Harry, care îl cunosc pe acesta încă din copilărie.

Cine sunt nașii lui Archie?

Potrivit sursei menționate, nașa lui Archie ar fi fosta bonă a Ducelui de Sussex, Tiggy Pettifer, iar nașul este mentorul lui Harry, Mark Dyer. Tiggy Pettifer a rămas apropiată de cei doi fii ai Prințesei Diana, chiar și după moartea acesteia. Fostă educatorare, Tiggy este una dintre primele persoane care ar fi cunoscut-o pe Meghan Markle după ce cuplul a considerat că a trecut la un alt nivel al relației. De altfel, ea s-ar fi numărat și printre invitații de la nunta celor doi. Tiggy s-a numărat și printre cei 25 de invitați la ceremonia privată de la castelul Windsor. Iar relația lor a fost cimentată și de faptul că Prințul Harry este nașul fiului lui Tiggy, Fred.

Mark Dyer, cel de-al doilea dintre nașii lui Archie, este un fost ofițer din gărzile galeze. Inițial în serviciul Prințului Charles, Mark Dyer a fost ca un frate mai mare pentru Harry după moartea prematură a Prințesei Diana. Dyer este căsătorit cu o texană, iar Harry ar fi extrem de apropiat de cuplu, spun surse de la palat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton