Homepage  / Filme Online

Cine sunt noii actori din distribuția filmului „Joker: Folie à Deux”. Când încep filmările

Cine sunt noii actori din distribuția filmului „Joker: Folie à Deux”. Când încep filmările
6

de Andreea Hentea,

După ce „Joker” (2019), cu Joaquin Phoenix, a fost recompensat cu nenumărate premii și a avut încasări impresionante la nivel internațional, continuarea sa, „Joker: Folie à Deux”, regizată de același Todd Phillips, pe care o vom vedea în octombrie 2024, a adunat deja câteva nume sonore, scrie deadline.com.

Catherine Keener (nominalizată la Oscar pentru „În pielea lui John Malkovich”, din 1999), pe care am văzut-o în această primăvară la Netflix, în „Proiectul Adam”, alături de Ryan Reynolds și Mark Ruffalo, este cel mai nou nume alăturat distribuției. Deocamdată se știe că actrița a primit un rol principal, fără să se precizeze însă ce personaj va interpreta, în viitorul film „Joker: Folie à Deux”.

„Joker: Folie à Deux”, o continuare care nu va trece neobservată

Noua producție are deja fixați protagoniștii: Joaquin Phoenix va relua rolul lui Arthur Fleck / Joker, iar Lady Gaga o va juca pe Harley Quinn. Filmul „Joker: Folie à Deux”, produs de Warner Bros. și DC Films, este continuarea multipremiatului „Joker” (2019) și va fi regizat tot de Todd Phillips, care va scrie, și de această dată, scenariul împreună cu Scott Silver.

Recent, Deadline a anunțat că Brendan Gleeson („In Bruges”) s-a alăturat distribuției și, de asemenea, că în noul film o vom revedea pe Zazie Beetz, care va relua rolul lui Sophie Dumond din „Joker”. Se estimează că producția filmului va începe anul acesta, în decembrie. Studiourile Warner Bros. au anunțat recent că filmul va avea premiera pe 4 octombrie 2024.

Joker (2019) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Filmul „Joker” a fost premiat cu două Oscaruri (pentru actor principal, Joaquin Phoenix și pentru cea mai bună coloană sonoră – compusă de islandeza Hildur Guðnadóttir) din unsprezece nominalizări, cu trei premii BAFTA, două Globuri de Aur și cu numeroase alte distincții și a încasat peste un miliard de dolari la nivel global.

Încă nu se cunosc detalii despre noua poveste, dar unele voci susțin că va avea o componentă muzicală și că va fi plasată în azilul Arkham, unde era trimis Arthur Fleck, alias Joker (Joaquin Phoenix), la sfârșitul primului film.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton