Homepage  / Știri / Televiziune

Cine sunt propunerile spre eliminare din tabăra Războinicilor de la „Exatlon”?

Cine sunt propunerile spre eliminare din tabăra Războinicilor de la „Exatlon”?

de Redactia Tvmania

Seara de marți a fost una spectaculoasă pentru concurenții de la “Exatlon”, cu răsturnari de situație incredibile, adrenalină la maximum și cu ghinion pentru Războinici, care au pierdut meciul cu Faimoșii, cu scorul de 8 la 10. Deși păreau că cei cinci concurenți rămași în tabăra Războinicilor s-au repliat și recuperau vertiginos diferența în ceea ce privește punctajul, ratările succesive ale lui Ștefan, dar și ultima cursă între Ionuț și Valentin Chis au stabilit deznodământul nefast pentru Războinici.

Jocul pentru imunitate în faza eliminărilor, dar și pentru casă a fost câștigat cu greu de Faimoși, care au răsuflat ușurați la finalul meciului de aseară, din “Arena Exatlon”.

Ionuț a fost desemnat player of the week, iar la jocul individual, Alex și-a câștigat protecția în fața propunerilor pentru eliminare. În Arenă, cei cinci concurenți nu au mai indicat coechipierii spre eliminare, așa cum se obișnuia, deoarece în echipa Războinicilor au rămas doar trei concurenți fără imunitate, care au intrat automat la duel: Alina, Ștefan și Roxana.

Frustrările controlate ale lui Alex au fost dezbătute și explicate intens în Arenă, acesta motivând eșecul de aseară pe seama adversarilor mai slabi, care au renunțat în mijlocul duelurilor.

“Faimoșii au câștigat jocurile cele mai importante, iar noi am rămas din ce în ce mai puțini. Punctele slabe ale noastre s-au văzut, iar în urma jocurilor, cei slabi au plecat acasă, iar cei puternici au rămas în concurs. Acum, frustrarea mea este următoarea: am simțit că în ultimele săptămâni am rămas cei puternici, potenți să beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost că nu am putut juca împotriva adversarilor mai slabi, ci am jucat cu . Nu am putut echilibra balanța, așa cum ar fi fost normal. Fiecare concurent care a ajuns în acest concurs, mai devreme sau mai târziu, a spus că vrea să își depășească limitele; atunci când vii de câteva zile, te oprești pe circuit și spui că te-ai lovit la mână sau că ai probleme cu spatele, limitele tale sunt destul de scăzute, nu așa cum ai afirmat la început”, a spus Alex, făcând referire atât la Oltin, cât și la Geanina, din tabăra Faimoșilor.

În această seară, la 19.45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va părăsi competiția dintre cei trei nominalizați spre eliminare, din Echipa Războinicilor, în urma voturilor telespectatorilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton