Homepage  / Seriale

Cine sunt protagonisele telenovelei „Mujeres de negro”

Cine sunt protagonisele telenovelei „Mujeres de negro”

de Redactia Tvmania

Televisa pregăteşte anul acesta un proiect ambiţios, „Mujeres de negro” („Femei în negru”) remake-ul unui serial finlandez din 2014, „Mustat Lesket”. Telenovela cu accente poliţiste va spune povestea a trei femei care plănuiesc să-şi omoare soţii, sătule de felul în care aceştia se poartă cu ele. În timp ce se gândesc la detalii, ele au parte de aventuri periculoase.

1084281_642x400_89

Iar de curând, producătorul Carlos Moreno le-a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă pe cele trei protagoniste. Conform peopleenespanol.com, acestea sunt Mayrin Villanueva (care apare în „Inima mea e a ta”, Happy Ch.), Alejandra Barros („Umbra trecutului”) şi Ximena Herrera (care joacă în „Până la capătul lumii”, Acasă).

mujeres_1

Cei trei soţi ai personajelor feminine vor fi interpretaţi de actorii Francisco Gattorno, Alexis Ayala şi Mark Tacher. Din distribuţie vor mai face parte şi Leticia Calderon şi Arturo Peniche.

Telenovela „Mujeres de negro” va avea premiera în Mexic pe 22 de august şi va ajunge anul acesta şi în SUA, la postul Univison.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton