Homepage  / Televiziune

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții eliminați după ultimul duel

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2023. Cine sunt concurenții eliminați după ultimul duel
9

de Roxana Mirea,

A fost ultimul battle de la Chefi la cuțite, sezonul 11, aseară, 14 iunie 2023. La sfârșitul ediției, trei concurenți au fost eliminați. Iată cine sunt concurenții care au părăsit competiție, dar și cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2023

În ultimul battle din sezonul 11, fiecare echipă a avut de pregătit un signature dish al chef-ului echipei. Sorin Bontea a mizat pe un cod negru cu diferite garnituri, în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales să facă un desert. Victoria a fost de partea echipei roșii, așa că Sorin Bontea a fost în culmea fericirii să aibă patru concurenți în semifinală: Matthew Ehsanmehr, Nina Hariton, Monica Pușcoiu și Constantin Onuț, potrivit a1.ro.

victoria-echipei-lui-chef-bontea_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Duelul s-a dat între echipa gri și echipa neagră, iar Gina Pistol a anunțat că sunt doar 9 locuri în semifinală. Așadar, trei concurenți au fost eliminați la sfârșitul duelului. Chefii au fost încântați de preparatele concurenților. După jurizarea chefilor, Gina Pistol a anunțat cine sunt ceilalți semifinaliști.

Din echipa gri, semifinaliștii Chefi la cuțite 2023 sunt Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea, iar din echipa neagră, Pablo (Paul Dumitru Tudosescu), Ana Maria Ijac (Anica) și Ștefan Nistor au intrat în semifinală.

laurentiu-neamtuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să avem o semifinală mișto”, a zis Florin Dumitrescu.

De acum depinde doar de voi. Gătiți bine, gătiți cu gust. Restul vine de la sine”, a fost sfatul dat de Sorin Bontea.

Contează să avem măcar un concurent în finală”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Cine sunt cei trei concurenți eliminați de la Chefi la cuțite 2023

Așadar, după ultimul duel, George Popescu, Luna Morgaciova și George Borșaru au fost eliminați din sezonul 11, Chefi la cuțite 2023.

Îmi pare rău pentru George, dine chipa neagră, pentru că știu că își dorea extraordinar de mult. Pentru toată experiența asta, mulțumită, fericită. Nu am nici cel mai mic regret”, a spus Luna.

Da, mă așteptam să fiu și eu în semifinală. N-a fost să fie să fiu în semifinală. Nu e nicio problemă”, a spus George Popescu.

„Chefi la cuțite a fost una dintre cele mai intense experiențe de care am putut să am parte vreodată”, a spus și George Borșaru.

Îmi pare foarte rău de Luna și George Borșaru, dar mă bucur, pe de altă parte, că au ajuns atât de departe”, a comentat Chef Dumitrescu despre concurenții săi care nu au ajuns în Semifinală.

George, îți mulțumesc pentru tot parcursul! Chiar și așa, nefiind bucătar, ai reușit să faci niște farfurii spectaculoase”, a spus Chef Scărlătescu despre George Popescu, concurentul său care a părăsit competiția.

Toți cei trei Chefi sunt încrezători, în același timp, în concurenții cu care au rămas în competiție, fiind pregătiți de continuarea cursei. Săptămâna viitoare, în ediția de luni seară, urmează probele Semifinalei, iar marți se joacă Marea Finală a sezonului 11 Chefi la cuțite.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton