Homepage  / Recomandări

Cine transmite Arsenal Londra – Manchester United, derby-ul săptămânii în Premier League

Cine transmite Arsenal Londra - Manchester United, derby-ul săptămânii în Premier League

de Tavi Cojocaru,

Cel mai tare meci de fotbal din acest week-nd, Arsenal Londra - Manchester United, este programat duminică, 22 ianuarie 2023. Partida le pune faţă în faţă pe echipele de pe locul 1, „tunarii” lui Arteta, şi pe cea de pe poziţia a 3-a, formaţia renăscută sub comanda lui Erik Ten Hag. 

Arsenal are un sezon de vis, cu doar o singură înfrângere în 18 partide din actuala ediţie din Premier League. 

Manchester City rămâne un adversar redutabil, care cu siguranţă n-a renunţat la ţelul de a cuceri un nou titlu.

Premier League: Arsenal Londra – Manchester United. Casemiro, marele absent

Ca să menţină „ecartul”, trupa lui Mikel Arteta are nevoie de un succes împotriva celuilalt colos din Manchester, United.

„Diavolii” au urcat până pe locul 3. Despărţirea de Cristiano Ronaldo a fost de bun augur pentru Erik Ten Hag. Manchester United a avut o serie de nouă victorii consecutive.

Doar în etapa precedentă, „diavolii” au călcat strâmb: doar 1-1 cu Crystal Palace. Pe lângă cele două puncte irosite din pricina unui gol primit în minutul 90, Erik Ten Hag a pierdut şi un jucător-cheie. Brazilianul Casemiro a încasat un cartonaş galben, care i-a adus o suspendare pe o etapă. 

În schimb, la Arsenal s-ar putea să consemnăm un debut. Belgianul Leandro Trossard a fost adus de la Brighton. Extrema stângă a costat 23 de milioane, dar alte 8 milioane s-ar putea adăuga la această sumă, în funcţie de randamentul jucătorului. 

Arsenal n-a mai luat titlul de 19 ani şi vrea să nu-i mai scape în această ediţie. Atacul merge bine, chiar dacă brazilianul Gabriel Jesus s-a accidentat şi lipseşte o perioadă. Saka, Martinelli şi Odegaard au avut un randament care l-a făcut uitat pe Jesus. 

La câteva zile după duelul cu United, trupa lui Arteta va da piept în Cupa Angliei cu cealaltă superforţă din Manchester, City, într-un meci contând pentru Cupa Angliei. 

Manchester United are şi ea jucători cu o cotă foarte bună, precum Rashford, Jados Sancho, Weghorst, Antony, Martial. 

Premier League, duminică, 22 ianuarie 2023

  • Arsenal Londra – Manchester United, ora 18:30, Prima Sport 1, Digi Sport 1, Orange Sport 1
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton