Homepage  / Recomandări

Cine transmite Bayern Munchen – Villarreal, meci din sferturile de finală din Liga Campionilor

Cine transmite Bayern Munchen - Villarreal, meci din sferturile de finală din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Partida Bayern - Villarreal va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Look Sport 2. Spaniolii au învins, surprinzător, în tur, cu scorul de 1-0.

Teoretic, la tragerea la sorţi, bavarezii au fost consideraţi cei mai norocoşi, duelul cu Villarreal fiind considerat cel mai disproporţionat din faza sferturilor de finală din Liga Campionilor.

„Submarinul galben” a învins însă, în tur, cu 1-0. Şi speră să reziste pe „Allianz Arena”. La Bayern nu e linişte.

Bayern Munchen – Villarreal: ce probleme sunt în tabăra nemţilor

Polonezul Robert Lewandowski, marele star al echipei, se pare că i-a anunţat deja pe şefii clubului că a ales să plece la FC Barcelona din vară.

Adus în 2014, de la Borussia Dortmund, Lewandowski a marcat 340 de goluri în 369 de meciuri în tricoul lui Bayern şi a ridicat deasupra capului 18 trofee. Postul TVP Sport, postul public din Polonia, a anunţat vestea că Lewandowski e pe picior de plecare.

Antrenorul Julian Nagelsmann are probleme cu alte două staruri ale echipei. Serge Gnabry şi Leroy Sane n-au mai avut în ultima vreme randamentul aşteptat de la ei. Ba, mai mult, l-au şi sfidat pe tehnician. Gnabry a fost surprins când i se plângea managerului Hasan Salihamidzici că nu e folosit pe poziţia unde dă cel mai bun randament. Iar Sane a fost forte nervos că a fost schimbat în meciul cu Augsburg şi a plecat direct la vestiare.

Villarreal trebuie să fie foarte atentă. În optimi, Bayern a suferit în tur, contra celor de la Salzburg, pe care abia i-au egalat pe final (1-1). În retur, nemţii i-au spulberat pe austrieci cu 7-1.

„Toată lumea trebuie să vorbească mai puțin și să își asume responsabilitatea. Am avut un meci prost la Villarreal și ei au făcut cel mai bun joc al lor. Mâine (n.r. – azi) se pot întâmpla multe în joc, așa că trebuie să ne concentrăm foarte mult. Nu toți suntem la apogeul nostru acum, dar acest lucru este normal pe parcursul unui sezon”, a spus Julian Nagelsmann, la conferința de presă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton