Homepage  / Recomandări

Cine transmite Campionatul Mondial de Atletism din 2023

Cine transmite Campionatul Mondial de Atletism din 2023

de Redactia Tvmania

Eurosport va difuza Campionatului Mondial de Atletism din 2023 de la Budapesta. Astfel, milioane de fani ai sportului vor avea șansa de a-și vedea sportivii preferați din atletism în acțiune cu un an înainte de Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din 2024.Eurosport a încheiat un acord cu deținătorii drepturilor World Athletics, Eurovision Sport și ESPN, pentru a difuza evenimentul de opt zile de anul viitor la Eurosport 1, Eurosport 2 și în aplicația Eurosport, în cadrul unui parteneriat non-exclusiv în peste 45 de țări din toată Europa*.

Deținătorul recordului mondial la săritura cu prăjina, Armand Duplantis, entuziasmantul trio jamaican de la sprint, Elaine Thompson-Herah, Shelly-Ann Fraser-Pryce și Shericka Jackson, precum și campionul olimpic la 400 m garduri, Karsten Warholm, urmează să participe la Campionatul Mondial de Atletism de la Budapesta din 2023, Eurosport continuând să povestească despre unele dintre cele mai importante evenimente din lume pe tot parcursul anului. 

Campionatul Mondial de Atletism din 2023 va avea loc la noul Centru Național de Atletism din Budapesta în perioada 19-27 august 2023, fiind prima dată când evenimentul are loc în Europa Centrală.

Eurovision Sport și ESPN dețin și distribuie împreună drepturile media ale World Athletics în Europa și Africa pentru 2023.


*Acordul exclude regiunea nordică – Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia

Foto: Eurosport

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton