Homepage  / Recomandări

Cine transmite cursa de Formula 1: Marele Premiu al Canadei, Montreal, 19 iunie 2022

Cine transmite cursa de Formula 1: Marele Premiu al Canadei, Montreal, 19 iunie 2022

de Ioana Maria,

Ediția din 2022 din Formula 1 a ajuns la etapa a 9-a, care se va desfășura pe circuitul de la Montreal. Duminică, 19 iunie 2022, Digi Sport 1 și Orange Sport 3 vor transmite de la ora 21.00 cursa de Formula 1 Marele Premiu al Canadei.

Max Verstappen a câștigat Marele Premiul al Azerbaidjanului, după ce a făcut o cursă perfectă pe circuitul stradal de la Baku pe 12 iunie. Olandezul a fost secondat de coechipierul său, Sergio Perez, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului a urcat George Russell. Ferrari a avut o zi de coșmar, ambii piloți ai Scuderiei abandonând.

Cu un singur podium obținut în acest an, locul 3 în Marele Premiu din Bahrain și clasat abia pe locul 6, la 88 de puncte de liderul Max Verstappen, Lewis Hamilton nu și-a pierdut speranța că echipa sa va remedia problemele din acest sezon.

Toto Wolff, conducătorul şi co-proprietarul echipei de Formula 1 Mercedes, a respins ideea că pilotul britanic Lewis Hamilton, de şapte ori campion mondial, ar fi într-o perioadă de declin a carierei, şi a susţinut că acesta a arătat că este un „geniu” în acest sezon, scrie DPA.

Lewis Hamilton, la start la Marele Premiu al Canadei 2022

Lewis Hamilton spune că va fi la startul Marelui Premiu al Canadei și „nu l-ar rata pentru nimic pe lume”, în ciuda faptului că a suferit dureri în cursa de duminică de la Baku.

După cursa din Azerbaidjan, septuplul campion mondial a fost surprins chinuindu-se să iasă din mașină din cauza unor dureri la spate.După ce a reușit să iasă din monopost, britanicul a mers foarte încet până la boxe, iar ulterior a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat pe tot parcursul cursei. Hamilton a recunoscut că a avut dureri groaznice și că a rezistat până la final doar datorită adrenalinei.

„A fost cea mai dură cursă din toată cariera mea, probabil cea mai dureroasă cursă pe care am trăit-o. Cea mai grea bătălie cu mașina pe care am dus-o, de asemenea. Mă bucur că s-a terminat.Singurul lucru a fost că am strâns din dinți, doar de durere și adrenalină. Nu pot să explic ce durere simți aici, mai ales pe linia dreaptă. În cele din urmă, doar te rogi să se termine„, a declarat Lewis Hamilton.

Program TV Formula 1 Marele Premiu al Canadei 2022, antrenamente, calificări – LIVE

Primele antrenamente vor avea loc pe 17 iunie de la ora 21.00, LIVE pe Orange Sport 1 și Digi Sport 2.

Sâmbătă de la ora 20.00 urmează o nouă sesiune de antrenamente transmisă de Digi Sport 2 și Orange Sport 3.

Calificările pentru startul cursei de Formula 1 Marele Premiu al Canadei 2022 încep de la ora 23,00 pe Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Marele Premiu al Canadei 2022 va fi LIVE duminică, 19 iunie, de la ora 21.00 pe Orange Sport 3 și Digi Sport 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton