Homepage  / Recomandări

Cine transmite FC Liverpool – Villarreal, meci din semifinalele Ligii Campionilor, 27 aprilie 2022

Cine transmite FC Liverpool - Villarreal, meci din semifinalele Ligii Campionilor, 27 aprilie 2022

de Tavi Cojocaru,

Partida FC Liverpool - Villarreal, din turul semifinalelor Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, 27 aprilie, de la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport. Returul este programat pe 3 mai.

Teoretic, aceasta este semifinala dezechilibrată. Toată lumea o vede mare favorită pe echipa antrenată de neamţul Jurgen Klopp.

Cât va continua îînsă miracolul „Submarinului galben”? Rând pe rând, în faţa trupei lui Unai Emery au cedat, în această primvăvară, Juventus Torino şi Bayern Munchen, echipe mult mai bine cotate. Spaniolii au avut ac de cojocul lui Duşan Vlahovic, noul star de la Juve, dar şi de cel al lui Robert Lewandowski, vedeta bavarerilor.

Liverpool a ajuns în semifinale după ce, în această primăvară, le-a eliminat pe Inter Milano şi pe Benfica Lisabona. 

FC Liverpool – Villarreal: ce au spus antrenorii

„Cormoranii” au un moral bun, fiindcă vin după o victorie împortantă, 2-0 cu Everton în „Merseyside derby”.

Villarreal este pe 7 în LaLiga, dar campionatul intern trece în plan secund când mult visata finală a Ligii e atât de aproape. 

Oamenii care duc în spate speranţele tuturor fanilor „cormoranilor” sunt „clasicii” Mohammed Salah, Sadio Mane, Diogo Jota. Spaniolii speră la goluri care să producă un nou miracol de la Danjuma, Alcacer sau Lo Celso. 

„Va fi foarte dificil împotriva lui Villarreal, dar este semifinala Ligii Campionilor. Dacă în această fază a competiţiei nu e greu, e ceva greşit”, a spus Jurgen Klopp, antrenorul de la Liverpool. 

„Pentru a obţine lucruri importante, e important să faci lucruri importante, să baţi favoriţii. Meciul cu Juventus ne-a dat încrederea de care aveam nevoie. În semifinale, vom încerca să ne valorificăm şansele. Liverpool e o echipă mare”, a declarat şi Unai Emery, antrenorul ibericilor.

În ambele tabere este câte un jucător important în dubiu. Englezii nu ştiu dacă brazilianul Firmino va fi apt de joc, în timp ce spaniolii au emoţii cu atacantul Gerard Moreno.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton