Homepage  / Recomandări

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite FCSB – Anderlecht, joi, 15 septembrie 2022

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite FCSB - Anderlecht, joi, 15 septembrie 2022

de Tavi Cojocaru,

În a doua rundă din grupele Conference League, FCSB va juca pe „Arena Naţională” împtriva cunoscutei echipe Anderlecht Bruxelles, cea mai titrată formaţie din Belgia. Partida va avea loc joi, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct de Pro TV. 

Elevii lui Nicolae Dică au început Grupa B cu un eşec suferit la Londra, joia trecută, împotriva celor de la West Ham, scor 1-3. „Roş-albaştrii” au jucat foarte bine în primele 70 de minute, dar apoi a venit o cădere inexplicabilă concretizată prin încasarea a trei goluri în 15 minute.

Anderlecht a învins-o, în prima etapă, pe formaţia daneză Silkeborg, scor 1-0.

LIVE FCSB – Anderlecht: ambele suferă în campionat

Între FCSB şi Anderlecht sunt multe similitudini în acest sezon. Ambele s-au calificat în grupele Conference League, dar ambele suferă teribil în campionatele interne.

FCSB a strâns, incredibil, doar 8 puncte în primele 8 meciuri din Superliga României şi se află pe locul 13, care duce la baraj. Doar o victorie au elevii lui Nicolae Dică în acest sezon. Şi aceea chinuită, 3-2 cu Chindia, în condiţiile în care târgoviştenii au jucat aproape tot meciul în 10 oameni şi au condus cu un incredibil 2-0. 

În Conference League, FCSB a jucat 7 partide şi a câştigat 4!

Anderlecht a jucat tot 8 meciuri în campionatul Belgiei şi a strâns doar 10 puncte şi este abia pe locul 9. Fanii s-au răsculat şi au cerut demiterea antrenorului Felice Mazzu, după eşecul din ultima etapă, 1-2 în deplasare cu Westerlo.

Altă coincidenţă. Ambele cluburi se bazează pe mulţi jucători tineri. Poate este şi aceasta o explicaţie a acestor prestaţii oscilante.

FCSB aşteaptă încă „explozia” unor Octavian Popescu, Florinel Coman, Darius Olaru, marile dezamăgiri din acest sezon.

Jucătorii cei mai bine cotaţi de la Anderlecht sunt tot nişte puşti. Portughezul Fabio Silva, 20 de ani, are o cotă de 15 milioane de euro. Iar belgianul Yari Verschaeren, 21 de ani, este cotat la 13 milioane de euro.

Meciul de pe „Arena Naţională” se va desfăşura în faţa unor tribune aproape pline. Mai mult de 25.000 de bilete se vânduseră până luni, cu 3 zile înainte de joc!

Tot joi, de la ora 19:45, campioana CFR Cluj o va întâlni, în grupele Conference League, pe teren propriu, pe Sivasspor, din Turcia. Meciul va fi transmis în direct de Pro Arena. 

Cine transmite meciurile echipelor româneşti de joi, 15 septembrie, din grupele Conference League 

  • CFR Cluj – Sivasspor, ora 19:45, Pro Arena
  • FCSB – Anderlecht, ora 22:00, Pro TV
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton