Homepage  / Recomandări

Cine transmite FCSB – Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, 11 august 2022

Cine transmite FCSB - Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, 11 august 2022

de Redactia Tvmania

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și OSK Sepsi Sfântu Gheorghe joacă meciurile decisive pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League, joi, 11 august.

FCSB – Dunajska Streda, manșa a doua a turului 3 preliminar din Conference League, va fi transmisă pe Pro TV. Dacă va trece de slovaci, FCSB va întâlni în play-off câștigătoarea confruntării dintre Viking și Sligo Rovers.

După ce turul din Slovacia a putut fi văzut pe Antena 1, Pro TV a cumpărat drepturile pentru meciul de pe Arena Națională, potrivit sport.ro.

Trustul PRO va transmite astfel două meciuri ale echipelor românești din manșa retur a turului trei preliminar din Conference League. Meciul dintre Djurgardens și Sepsi va fi pe Pro Arena, joi de la 20:00, în timp ce FCSB – Dunajska Streda se va vedea pe Pro TV, scrie gsp.ro.

Postul de televiziune a transmis și returul lui FCSB cu Saburtalo, din turul precedent. Atunci, vicecampioana României a câștigat dramatic cu 4-2 și s-a calificat, după ce în prima manșă pierduse cu 0-1.

FCSB –  Dunajska Streda LIVE

FCSB s-a pregătit pentru o asistență-record în acest sezon, de 45.000 de oameni. Ultima oară când pe Arena Națională au venit peste 40.000 de suporteri la un meci al roș-albaștrilor a fost cu Sporting, pe 23 august 2017, 1-5 în play-off-ul UCL.

Organizatorii au luat decizia de a vinde bilete și la inelul 3 al Tribunei 1, care în planul inițial era destinat oaspeților. Astfel, mai sunt disponibile până în 10.000 de bilete, iar conducerea FCSB se așteaptă că ele să fie vândute până la ora meciului.

Programul TV al meciurilor din Conference League, 11 august 2022

  • ora 20:00 CFR Cluj – Șahtior Soligorsk (Digi Sport 2 și Prima Sport)
  • ora 20:00 Djurgardens – Sepsi (Pro Arena)
  • ora 20:30 FCSB – Dunajska Streda (Pro TV)
  • ora 20:30 CS Universitatea Craiova – Zorya Luhansk (Digi Sport 1 și Prima Sport)
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton