Homepage  / Recomandări

Cine transmite FCSB – Saburtalo, din turul II preliminar al Conference League, 28 iulie 2022

Cine transmite FCSB - Saburtalo, din turul II preliminar al Conference League, 28 iulie 2022

de Tavi Cojocaru,

Meciul FCSB - Saburtalo, din turul II preliminar din Conference League, se va disputa joi, 28 iulie, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

În tur, georgienii s-au impus surprinzător, cu scorul de 1-0. Ca să evite o nouă eliminare ruşinoasă, după cea suferită în faţa kazahilor de la Şahtior Karagandy, în ediţia precedentă, bucureştenii trebuie să câştige la o difefenţă de două goluri.

Deşi a trecut doar o săptămână de la meciul tur, în curtea vicecampioanei României s-au schimbat foarte multe. Antrenorul Toni Petrea a demisionat şi a fost înlocuit cu Nicolae Dică. Acesta este tehnicianul care a dus-o pe FCSB ultima oară în primăvara europeană, în ediţia 2017 – 2018.

Atunci, echipa antrenată de Nicolae Dică a ajuns în şaisprezecimile de finală din Europa League, cedând în faţa celor de la Lazio (1-0 şi 1-5).

LIVE FCSB – Saburtalo: ce a spus Nicolae Dică, noul antrenor al roş-albaştrilor

Suporterii roş-albaştrilor speră ca Dică să le arate din nou drumul spre succesele europene.

„Am doar două zile la dispoziție pentru a antrena echipa, dar este normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. Avem un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că putem să ne calificăm mai departe. Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă. La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei”, a spus Nicolae Dică înaintea meciului cu Saburtalo Tbilisi.  

Alt aspect important este că FCSB nu se va mai baza pe Florin Tănase, golgheterul ultimelor două ediţii din Liga 1 şi, totodată, poate cel mai important jucător al echipei, care a fost vândut unei grupări din China, contra sumei de 3 milioane de euro.

LIVE. Meciurile de joi din turul II preliminar din Conference League, manşa secundă: 

  • Olimpja Ljubljana – Sepsi Sfântu Gheorghe (în tur: 1-3), ora 20:00, TVR 1
  • FCSB – Saburtalo (În tur: 0-1), ora 20:30, Pro TV
  • CS Universitatea Craiova – Vllaznia Skhoder (în tur: 1-1), Digi Sport 1, Prima Sport 1
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton