Homepage  / Recomandări

Cine transmite FCSB – Viking Stavanger, din manșa întâi a play-off-ului din Conference League, 18 august 2022

Cine transmite FCSB - Viking Stavanger, din manșa întâi a play-off-ului din Conference League, 18 august 2022

de Tavi Cojocaru,

Meciul FCSB - Viking Stavanger, din manșa întâi din play-off-ul din Conference League, va avea loc joi, 18 august, de la ora 21:30 și va fi transmis în direct de Pro TV.

Partida nu se va disputa în fața unui stadion plin. UEFA a sancționat clubul bucureștean cu închiderea peluzelor, după ce la meciul din turul anterior, cu DAC Dunajska Streda, observatorul UEFA a remarcat un steag cu însemne interzise.

LIVE. FCSB – Viking Stavanger: vor fi 30.000 de spectatori

Partida va fi urmărită de circa 30.000 de spectatori, câți încap la tribuna întâi și la tribuna a doua. Aproape sigur toate biletele puse la vânzare vor fi vândute. Doar în prima oră de la momentul în care a început comercializarea online s-au vândut peste 12.500!

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea…”, a scris recent Mihai Stoica pe Facebook. 

Pentru FCSB, calificarea în grupele Conferece League este vitală, fiindcă roș-albaștrii n-au mai ajuns de patru ani într-o grupă a unei competiții europene. Dincolo de bani – calificarea în grupă ar aduce 2,94 milioane de euro în buget -, bucureștenii trebuie să lupte și pentru coeficient. 

FCSB îi poate utiliza în meciurile cu norvegienii de la Viking Stavanger și pe jucătorii aduși recent. Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Vadim Rață și Marco Dulca au fost trecuți pe lista UEFA, de unde a dispărut Mihai Lixandru (împrumutat la CS Mioveni). 

FCSB a sperat să poată transfera în timp util și un atacant, dar n-a reușit, deocamdată, achiziționarea slovacului Pavol Safranko. 

FCSB are un palmares pozitiv în întâlnirile anterioare din cupele europene contra formațiilor din Norvegia. Valerenga Oslo, Molde, Stromsgodset au fost învinse în dublă manșă de roș-albaștri. Singura echipă norvegiană care le-a dat bătăi de cap a fost Rosenborg Trondheim, care i-au eliminat de două ori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton