Homepage  / Recomandări

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite finala Fiorentina – West Ham

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite finala Fiorentina – West Ham

de Tavi Cojocaru,

Finala Conference League, ediția 2022 – 2023, Fiorentina – West Ham United, va avea loc miercuri, 7 iunie, de la ora 22:00. Finala Conference League se va disputa pe stadionul „Eden” din Praga, „casa” celor de la Slavia.Fiorentina Florența are în palmares un trofeu european, prima ediție din defuncta Cupa Cupelor, în 1960 – 1961. Atunci, toscanii au avut în finală tot o adversară britanică, pe Glasgow Rangers. Italienii au învins în ambele meciuri: 2-0 și 2-1.

West Ham United are și ea în palmares un trofeu, tot Cupa Cupelor, în ediția 1964 – 1965, după o finală cu Munchen 1860. 

Fiorentina – West Ham: cine sunt cei mai buni jucători din cele două tabere

Fiorentina are un lot evaluat în total la 236 de milioane de euro. Cei mai bine cotați jucători din lotul antrenat de Vicenzo Italiano sunt Nicolas Gonzalez, Sofyan Amrabat, Nikola Milenkovic. Jonathan Ikone.

Lotul celor de la West Ham costă aproape dublu: 451 de milioane de euro. Cei mai importanți oameni ai londonezilor sunt Declan Rice, cotat la 80 de milioane de euro, Paqueta (45 de milioane), Tomas Soucek (35 de milioane). 

Fiorentina le-a depășit, pe parcurs, pe Twente Enschede, Istanbul Basakșehir, Hearts Of Midlothian, RFS, Braga, Sivasspor, Lech Poznan, Basel.

West Ham a avut următoarele adversare: Viborg, Anderlecht Bruxelles, Silkeborg, FCSB, AEK Larnaca, Gent și AZ Alkmaar. 

„E primul meu sezon ca antrenor în cupele europene și faptul că am ajuns în finală mi-a adus o mare satisfacție. Avem o misiune de dus până la capăt”, a declarat Vicenzo Italiano, antrenorul Fiorentinei.

„Suntem încântați. E extraordinar că am ajuns în finala acestei competiții, dar vreau neapărat să câștigăm finala”, a spus David Moyes, managerul celor de la West Ham.

Fiorentina – West Ham United, va avea loc miercuri, 7 iunie, de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Pro Arena.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton