Homepage  / Televiziune

Cine transmite la tv calificările pentru campionatul european, EuroVolley 2023 

Cine transmite la tv calificările pentru campionatul european, EuroVolley 2023 

de Ioana Maria,

Emoţii pentru echipele naționale de volei masculin şi feminin ale României în calificările pentru Campionatul European, EuroVolley 2023. Din 3 august, TVR 3 va transmite în direct meciurile de acasă ale echipelor naționalei. Partidele vor fi comentate de Narcis Şelaru. Meciurile de pe teren propriu vor fi jucate de echipa națională de volei masculin a României la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, iar naționala de volei feminin va juca la Piatra Neamţ.

„În calificările pentru Campionatul European la seniori, băieţii sunt primii. Echipa a ratat ultima calificare la Europene, aşa că, dacă ne-am califica ne-am duce după o pauză de patru ani. Înainte de ultima calificare, avusesem o pauză de 25 de ani. Avem o grupă de patru, în care prima echipă se califică direct la Europene, iar pentru cea de-a doua echipă se va face un clasament dintre toate echipele clasate pe locul al doilea în cele şapte grupe. Doar primele cinci merg mai departe. Ar trebui să învingem în toate meciurile acasă şi, dacă se poate, în alte două meciuri în deplasare, ca să ne calificăm. Cred că cel mai periculos adversar este Elveţia”, a spus Narcis Şelaru, comentator TVR.

Naționala de volei masculin revine la Galați pentru meciurile de calificare ale Campionatului European de Volei, EuroVolley 2023. TVR 3 va transmite în direct meciurile de acasă susţinute de selecționata condusă de Sergiu Stancu. Echipa națională face parte din Grupa G, iar ca adversare vor fi selecționatele din Albania, Bosnia și Herțegovina şi Elveția.

Primul meci din calificările pentru EuroVolley va lua startul miercuri, 3 august, contra selecționatei Albaniei. TVR 3 va transmite partida de la Sala Sporturilor ”Dunărea”, începând cu ora 16.50. Miercuri, 10 august, de la ora 16.50, România va reveni la Sala Sporturilor ”Dunărea” pentru jocul cu selecționata Bosniei și Herțegovinei iar peste o săptămână, în data de 17 august, de la ora 16.50, România va întâlni selecționata Elveției pe teren propriu.

Echipa națională de volei feminin a României va juca primul meci de calificare în Campionatul European sâmbătă, 20 august.

Program calificări EuroVolley 2023

  • 03.08.2022  – Ora 16:50  –  EUROVolei masculin Romania-Albania (Transmisiune directa de la Galaţi)
  • 10.08.2022  – Ora 16:50 – EUROVolei masculin Romania-Bosnia Herzegovina (Transmisiune directa de la Galaţi)
  • 17.08.2022  – Ora 16:50 – EUROVolei masculin Romania-Elvetia (Transmisiune directa de la Galaţi)
  • 20.08.2022  – Ora 16:50 – EUROVolei feminin  Romania-Israel (Transmisiune directa de la Piatra Neamţ)
  • 3.09.2022   –  Ora 16:50   – EUROVolei feminin       România-Croaţia (Transmisiune directa de la Piatra Neamţ)
  • 7.09.2022   – Ora 16:50  – EUROVolei feminin       România-Insulele Feroe (Transmisiune directa de la Piatra Neamţ).

foto: TVR 3

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton