Homepage  / Recomandări

Cine transmite la tv Dunajska Streda – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League, 3 august 2022

Cine transmite la tv Dunajska Streda - FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League, 3 august 2022

de Ioana Maria,

Miercuri, 3 august, FCSB va juca primul meci din „dubla” cu slovacii de la Dunajska Streda, care contează pentru penultimul tur preliminar înaintea grupelor Conference League.

Programat la ora 21:30, meciul din Slovacia va putea fi vizionat în România, întrucât Antena 1 a achiziționat drepturile de televizare ale partidei.

Meciul va avea loc pe MOL Arena, din Dunajska Streda. Roș-albaștrii sunt favoriți la calificare în fața formației din Slovacia.

Dunajska Streda – FCSB, LIVE la Antena 1

Calificarea în grupele Conference League reprezintă un obiectiv major al celor de la FCSB. Pentru a spori șansele echipei, patronul Gigi Becali i-a cumpărat pe mijlocașul lateral David Miculescu și atacantul Bogdan Rusu. Primul l-a costat o mică avere, 1,7 milioane de euro.

Dacă trece de Dunajska Streda, cu care va juca la retur pe 11 august, la București, FCSB va avea o misiune complicată în play-off, scrie gsp.ro. Va întâlni una dintre următoarele adversare:

  • Nice (Franţa)
  • Vitória de Guimarães (Portugalia) SAU Hajduk Split (Croaţia)
  • Viking (Norvegia) SAU Sligo Rovers (Irlanda)
  • Konyaspor (Turcia) SAU Vaduz (Liechtenstein)

Dacă va trece de Dunajska Streda, FCSB poate întâlni mai mulţi adversari dificili. Cel mai sonor nume este Nice, grupare din Ligue. Recent, francezii l-au transferat pe Rareş Ilie de la Rapid pentr o sumă uriaşă – 5 milioane de euro.

Dunajska Streda este o formație relativ nouă în Slovacia. A promovat în prima ligă în urmă cu trei ani, iar sezonul trecut a încheiat campionatul pe locul 4. Înființată în 1904, adversara roș-albaștrilor n-are niciun titlu în palmares.

S-a clasat cel mai bine în 2019 și în 2021, pe locul al doilea. Dunajska Streda este un fel de Sepsi al Slovaciei. Este susținută de Guvernul Ungariei și este înfrățită cu maghiarii de la Ferencvaros, scrie fanatik.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton