Homepage  / Recomandări

Cine transmite la TV Lazio – Juventus, meci din etapa a 29-a din Serie A

Cine transmite la TV Lazio - Juventus, meci din etapa a 29-a din Serie A

de Redactia Tvmania

Etapa a 29-a din Serie A se încheie sâmbătă seară, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico din Roma, cu meciul dintre Lazio și Juventus.

Se vor înfrunta două apărări dintre cele mai bune nu doar din Italia, ci și din campionatele de top ale Europei. În top 5 ligi, numai Barcelona (20) are mai multe meciuri fără gol primit decât Lazio și Juventus, ambele câte 17. 

Lazio a luat doar 19 goluri în actuala ediție de Serie A, cele mai puține, iar în campionatele de top de pe continent e depășită la acest capitol tot de Barça (9). Juventus a primit 22 de goluri, locul 3 în calsamentul defensivelor din Italia.

Scandal de proporții înainte de Lazio – Juventus

Autoritățile au deschis o anchetă asupra lui Juventus, acuzând clubul că a înșelat statul prin mai multe operațiuni de fraudă fiscală. Clubul torinez a fost găsit vinovat și penalizat cu 15 puncte în clasament, dar pedeapsa ar putea fi mai drastică, în funcție de rezultatul final al anchetei.

Presa din Italia a scris frecvent că sunt șanse mici ca numai Juventus să fi apelat la anumite tertipuri financiare, iar autoritățile au luat la puricat și alte cluburi. Conform Sky Sport Italia, procurorii de la Roma au trimis ieri Guardia di Finanza la sediul cluburilor Salernitana, Lazio și AS Roma, scrie eurosport.ro.

În cazul în care cele 3 cluburi vor fi găsite vinovate, acestea ar putea fi depunctate, în funcție de gravitatea faptelor. De asemenea, UEFA se va autosesiza cel mai probabil, ca și în czul lui Juventus, și e posibil ca echipele italiene vinovate de fraudă fiscală să fie excluse din cupele europene.

Echipe probabile Lazio – Juventus

Lazio: Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto – F. Anderson, Pedro, Zaccagni

Juventus: Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic

Cine transmite la TV Lazio – Juventus, 8 aprilie 2023

Meciul dintre Lazio – Juventus este transmis sâmbătă, 8 aprilie, de la 21.45, pe Digi Sport 4, Orange Sport, Prima Sport 2.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton