Homepage  / Televiziune

Cine transmite la tv FC Liverpool – Everton, derby-ul etapei din Premier League, duminică, 24 aprilie 2022

Cine transmite la tv FC Liverpool - Everton, derby-ul etapei din Premier League, duminică, 24 aprilie 2022

de Tavi Cojocaru,

FC Liverpool o va întâlni pe rivala Everton în al 240-lea episod din ceea ce lumea fotbalului cunoaşte sub denumirea de "Merseyside Derby". Partida va avea loc duminică, 24 aprilie, de la ora 18:30 şi va fi transmisă în direct de Eurosport 1.

FC Liverpool se află la 1 punct în spatele liderului Manchester City. Ambele rivale au câte 32 de partide. Trupa lui Jurgen Klopp trebuie să nu mai facă niciun pas greşit şi să aştepte ca elevii lui Pep Guardiola să calce strâmb. 

FC Liverpool – Everton – LIVE la TV

Everton nu este nici ea liniştită, chiar dacă obiectivul „caramelelor” este diametral opus: salvarea de la retrogradare. Everton se află pe locul 17, primul deasupra locurilor retrogradabile. Burnley, aflată pe locul 18, are 4 puncte mai puţin decât Everton, astfel că mai trage speranţe să ajungă mai aproape de a doua echipă din Liverpool. 

Un clişeu din lumea microbiştilor spune că derby-urile sunt deschise oricărui rezultat şi că sunt mereu posibile surprize.

Istoria „Merseyside” arată dominaţia „cormoranilor”, care au 96 de victorii, în timp ce Everton se laudă cu doar 67 de succese. Alte 76 de poartide s-au terminat la egalitate. 

FC Liverpool – Everton: în tur, „cormoranii” şi-au distrus rivalii

În meciul din tur, Liverpool şi-a demolat rivalii pe „Goodison Park”, cu scorul de 4-1. Henderson, Mohammed Salah, cu o „dublă”, şi Diogo Jota au marcat pentru formaţia lui Klopp, în timp ce pentru Everton a punctat Gray. 

Trupa lui Jurgen Klopp e favorită, dar miercuri, pe 27 aprilie, o aşteaptă şi prima manşă din semifinala Ligii Campionilor, contra spaniolilor de la Villarreal. „Cormoranii” vor trebui să se şi menajeze în perspectiva meciului contra spaniolilor. 

FC Liverpool – Everton rămâne un duel cu o istorie bogată. Acum, un nou episod în care Mohammed Salah, Sadio Mane, Diojo Jota şi ceilalţi „cormorani” promit un nou spectacol. Dar şi Everton, trupă antrenată de Frank Lampard, are argumentele ei, care se cheamă: Richarlison, Iwobi şi Calvert-Lewin. 

Cine transmite la tv meciurile din Premier League, 23-24 aprilie 2022

Meciuri Premier League, sâmbătă, 23 aprilie 2022: 

  • Arsenal Londra – Manchester United, ora 14:30, Eurosport
  • Manchester City – Watford, ora 17:00, Eurosport
  • Brentford – Tottenham, ora 19:30, Eurosport

Meciuri Premier League, duminică, 24 aprilie 2022: 

  • Chelsea – West Ham, ora 16:00, Eurosport
  • FC Liverpool – Everton, ora 18:30, Eurosport
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton