Homepage  / Recomandări

Cine transmite la tv finala WTA Madrid 2022: Ons Jabeur – Jessica Pegula

Cine transmite la tv finala WTA Madrid 2022:  Ons Jabeur - Jessica Pegula

de Ioana Maria,

UPDATE: Ons Jabeur și Jessica Pegula vor juca sâmbătă, 7 mai, finala feminină a turneului de tenis de la Madrid, ediția 2022. Finala WTA Madrid 2022 poate fi urmărită pe Digi Sport 2 de la ora 19.30.

Finala WTA Madrid 2022: Ons Jabeur – Jessica Pegula

Ons Jabeur continuă parcursul de vis la „Caja Magica”, a opta favorită calificându-se în finala de la WTA Madrid. Sportiva din Tunisia a trecut fără emoții de Ekaterina Alexandrova (45 mondial), scor 6-2, 6-3.

Victoria sportivei din Tunisia nu poate fi pusă în vreun fel la îndoială, Ons având nevoie de doar o oră pentru a închide partida de pe arena Manolo Santana.

Așa cum a procedat și în sfertul de finală câștigat categoric împotriva Simonei Halep, Jabeur a derutat-o pe adversară cu varietatea din jocul său.

Este foarte greu să poți anticipa cum va lovi Ons: tunisianca și-a „adormit” adversara cu sliceurile, iar la momentul oportun a lansat atacurile.

În acest sezon, Ons Jabeur are deja 19 victorii, ea pierzând în 7 rânduri. A adunat doar din premii $333.870.

​Jessica Pegula (14 WTA) a obținut calificarea în finala turneului WTA 1000 de la Madrid, sportiva din SUA învingând-o pe Jil Teichmann (locul 35 mondial).

A 12-a favorită a întrecerii a câștigat după o oră și 21 de minute un meci pe care l-a avut în control, scor 6-3, 6-4. Este prima finală WTA 1000 din carieră pentru Jessica. Până acum, Ons Jabeur și Jessica Pegula s-au întâlnit de patru ori în circuitul WTA, scorul fiind egal, 2-2.

Articol inițial

Cine transmite turneul de tenis WTA Madrid 2022

Mutua Madrid Open 2022 (28 aprilie – 8 mai) este doar a patra competiție de calibru ATP Masters și WTA 1000 a sezonului și marchează începutul sfârșitului pregătirilor pentru turneul de la Roland Garros. Meciurile vor fi în direct pe DigiSport 2.

Ediția 2022 va înregistra revenirea Simonei Halep în circuit, după o lună și o săptămână de pauză, dar și întoarcerea unui Rafael Nadal incomplet refăcut după accidentarea suferită la Indian Wells.

Campionii en-titre sunt Alexander Zverev și Aryna Sabalenka, sportivi cu palmaresuri modeste în sezonul 2022 (12-5, respectiv 10-9, raportul victoriilor și al eșecurilor), scrie sport.ro.

La ce oră joacă Simona Halep Madrid 2022

Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt româncele de pe tabloul principal, iar Irina Begu este în calificări.

Ajunsă pe locul 21 în clasamentul mondial, Simona Halep va debuta la WTA Madrid 2022 împotriva chinezoaicei Shuai Zhang, locul 40 WTA. Ora la care va juca Simona Halep la Madrid este 14.00.

Greul va începe din faza următoare, în care dubla câștigătoare a turneului de la Madrid va da peste a doua favorită a competiției, Paula Badosa din Spania. În cazul unei noi victorii, traseul lui Halep ar arăta astfel: Coco Gauff în optimi, Ons Jabeur în sferturi, Aryna Sabalenka sau Karolina Pliskova în semifinale.

Simona Halep a câștigat de două ori turneul WTA 1000 de la Madrid, în 2016 și 2017.

Traseul virtual al Simonei Halep la Madrid

  • Tur 1: Shuai Zhang (40 WTA) – Digi Sport 2 – ora 14.00
  • Tur 2: Paula Badosa (2 WTA) / Veronika Kudermetova
  • Optimi: Cori Gauff (16 WTA)
  • Sferturi: Ons Jabeur (10 WTA)
  • Semifinale: Aryna Sabalenka (4 WTA)
  • Finală: Iga Swiatek (1 WTA)

Traseul probabil al Soranei Cîrstea

  • Turul 1: Nurria Parrizas Dias – Digi Sport 2 – 12.00
  • Turul 2: Jelena Ostapenko
  • Optimi: Karolina Pliskova
  • Sferturi: Aryna Sabaleknka
  • Semifinale: Paula Badosa / Simona Halep
  • Finala: Iga Swiatek / Maria Sakkari/ Garbine Muguruza

Programul complet al competiției Mutua Madrid Open 2022

Competiția propriu-zisă va începe în data de 28 aprilie și se va încheia cu finala masculină, care urmează să fie jucată în data de 8 mai. 

Simona Halep ar putea juca prima partidă până sâmbătă, 30 aprilie, urmând să dispute potențialul meci-blockbuster cu Badosa / Kudermetova din turul 2 în data de 1 mai. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton