Homepage  / Recomandări

Cine transmite Manchester City – Bayern Munchen, derby-ul zilei din sferturile Ligii Campionilor

Cine transmite Manchester City – Bayern Munchen, derby-ul zilei din sferturile Ligii Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Liga Campionilor a a ajuns la faza sferturilor de finală, iar cel mai tare duel din această rundă se anunță Manchester City – Bayern Munchen, care va începe la ora 22:00.

Ambele echipe visează la trofeu, dar sorții le-au pus față în față încă din faza sferturilor de finală. Actuala și fosta echipă a lui Pep Guardiola sunt obișnuite să facă show. 

Meciuri Champions League azi, 11 aprilie 2023: Manchester City – Bayern Munchen

Manchester City este pe locul 2 în Premier League, la 6 puncte în spatele liderului Arsenal, dar și cu un meci mai puțin disputat.

„Cetățenii” au staruri precum Ryiad Mahrez, Kevin De Bruyne, Ilkay Gundogan, Julian Alvarez. Peste toți însă este teribilul atacant norvegian Erling Haaland, care are cifre colosale: 44 de goluri în 38 de partide în toate competițiile!

Bayern Munchen a schimbat recent antrenorul, Julian Nagelsmann fiind înlocuit cu Thomas Tuchel, un tehnician care știe cum se câștigă trofeul Champions League, deoarece a pus mâna pe el în 2020-2021, ca tehnician al celor de la Chelsea. 

Benfica – Inter Milano, al doilea meci de marți, 11 aprilie 2023, din Champions League

Benfica Lisabona, liderul detașat din liga portugheză, va primi vizita celor de la Inter Milano. Meciul va începe tot la ora 22:00 și va fi transmis de Digi Sport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 3. Simone Inzaghi, tehnicianul nerrazzurilor, știe că postul său depinde de rezultatele din Champions League.

În Serie A, Inter traversează o perioadă foarte slabă și a ajuns pe locul 5. Romelu Lukaku, belgianul care altădată era cel mai important jucător al nerrazzurilor, a ajuns acum dușmanul propriilor suporteri, din pricina numeroaselor ratări. Dar un gol cu Benfica l-ar ajuta și pe el să-și recapete încrederea. 

Meciurile de marți din Liga Campionilor

  • Manchester City – Bayern Munchen, ora 22:00, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1
  • Benfica – Inter Milano, ora 22:00, Digi Sport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 3
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton