Homepage  / Recomandări

Cine transmite Manchester City – Real Madrid, meci din semifinalele Ligii Campionilor, 26 aprilie 2022

Cine transmite Manchester City - Real Madrid, meci din semifinalele Ligii Campionilor, 26 aprilie 2022

de Tavi Cojocaru,

Partida Manchester City - Real Madrid, din turul semifinalelor Ligii Campionilor, va avea loc marţi, 26 aprilie, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport. Returul va avea loc pe 4 mai.

Partida-şoc din semifinalele celei mai importante competiţii europene va fi condusă de arbitrul român Istvan Kovacs (37 de ani). Kovacs va fi ajutat de „asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Pentru centralul din Carei ar putea fi examenul decisiv pentru a prinde lotul de 10 arbitri din Europa care va oficia la Campionatul Mondial din Qatar. 

„Suntem în fața unei revelații. Este clar că ne confruntăm cu unul dintre arbitrii fenomen din Europa pentru că, pe lângă fluierat în faza grupelor, a fluierat în sferturile de finală a Ligii Campionilor și încă o optime de finală în acest sezon”, au scris jurnaliștii de la cotidianul spaniol „Mundo Deportivo”, citaţi de Gazeta Sporturilor. 

Manchester City – Real Madrid. Guardiola şi jocul sudoku

Pep Guardiola, antrenorul „cetăţenilor”, se află în faţa celui de-al 20-lea meci ca antrenor împotriva celor de la Real Madrid. Şi are un palmares excelent: 11 victorii, 4 remize şi doar 4 eşecuri.

Pep Guardiola are mari probleme cu apărarea, din care lipsesc, din varii motive Bernard Mendy (probleme cu legea), Kyle Walker (accidentat), Joao Cancelo (suspendat). Incert este şi John Stones. Presa spaniolă a apreciat că apărarea lui City se compară cu un sudoku, pe care doar Pep Guardiola ştie să-l rezolve.

Fundaş stânga ar putea apărea ucraineanul Oleksandr Zinchenko, chiar dacă acesta este mai mult cu gândul îndreptat spre drama prin care trece ţara lui.

Şi Carlo Ancelotti, tehnicianul celor de la Real Madrid, are ceva bătăi de cap. Austriacul David Alaba şi brazilianul Casemiro, doi oameni esenţiali pentru sistemul defensiv al „albilor” sunt incerţi. Au făcut deplasarea la Manchester, dar nu se ştie dacă pot juca.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton