Homepage  / Recomandări

Cine transmite Real Madrid – Chelsea Londra, meci din sferturile de finală din Liga Campionilor

Cine transmite Real Madrid - Chelsea Londra, meci din sferturile de finală din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Real Madrid o va înfrunta în această seară, pe stadionul "Santiago Bernabeu", pe Chelsea Londra, în returul din sferturile de finală din Liga Campionilor. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Sport

Madrilenii sunt mari favoriţi la calificare, fiindcă în tur au obţinut un succes convingător: 3-1 pe „Stamford Bridge”. A fost o reprezentaţie de gală a francezului Karim Benzema, cel care a marcat toate golurile madrilenilor. 

Londonezii, loviţi în plin de „divorţul” de patronul Roman Abramovich, par că s-au împăcat cu ideea că nu-şi pot apăra trofeul. 

Real Madrid – Chelsea: Thomas Tuchel s-a resemnat

Thomas Tuchel, antrenorul neamţ al celor de la Chelsea, susţine că nu mai crede în minuni, chiar dacă, după înfrângerea din tur cu ibericii, echipa sa a dat semne de revenire în week-end, obţinând o victorie concludentă: 6-0 în deplasare cu Southampton.

„Dacă se mai joacă această dublă? Nu, nu. În acest moment și jucând la acest nivel, nu se mai joacă! Câte echipe au revenit? Este realist să te gândești că dubla e terminată. 

Este o înfrângere dură. A fost una dintre cele mai proaste prime reprize pe care le-am văzut pe «Stamford Bridge». La acest nivel, nu poți juca așa! Nici individual, nici ca echipă. Niciunul dintre noi nu a dat suficient. Nu am făcut ceea ce trebuia să facem. Am fost departe de nivelul nostru. Trebuie să ne regăsim nivelul. După cum ne-am prezentat, nu puteam să ne așteptăm la un rezultat bun”, a declarat Tuchel. 

Problemele londonezilor sunt multiple. Romelu Lukaku şi Hudson Odoi sunt accidentaţi şi n-au făcut deplasarea. 

„Nu mă deranjează că s-a scos regula golului în deplasare. Accept regulile așa cum sunt ele făcute. E mai mult echilibru așa și eu accept asta. Victoria din tur poate să fie un rezultat periculos pentru noi. Trebuie să înțelegem că munca nu e încă terminată. Am produs mult în prima manșă, la fel trebuie să facem și la retur”, şi-a avertizat jucătorii Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton