Homepage  / Televiziune

Cine transmite Real Madrid – Manchester City, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, 4 mai 2022

Cine transmite Real Madrid - Manchester City, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, 4 mai 2022

de Tavi Cojocaru,

Real Madrid - Manchester City, returul semifinalelor Ligii Campionilor, are loc miercuri, 4 mai, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.

Iubitorii fotbalului n-au uitat spectacolul total din tur și așteaptă cu nerăbdare un nou regal fotbalistic. În tur, pe „Ettihad”, a fost 4-3 pentru City la capătul unui meci fantastic. Karim Benzema, unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lume, i-a ținut pe madrileni în viață prin cele două goluri marcate în Anglia.

Între turul din Anglia și returul de pe „Santiago Bernabeu”, Real a mai bifat o formalitate: și-a mai adăugat un trofeu în spectaculosul său palmares. Liniștiți după ce au obținut al 35-lea titlu din La Liga, madrilenii vor face orice pentru calificarea în finala Ligii Campionilor.

Real Madrid – Manchester City. Ancelotti vrea finala!

„A fost un joc fantastic. Am ieșit din acest meci cu un rezultat care nu este bun pentru că am primit patru goluri. Este clar că nu ne-am apărat bine, dar suntem în viață și avem încredere deplină pentru manșa secundă. Dacă ne apărăm mai bine trecem în finală”, a spus Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, după jocul tur.

Ancelotti are o mare problemă. Fundașul central austriac David Alaba, accidentat în tur, este indisponibil. Astfel că, madrilenii îi vor folosi în centrul defensivei pe Nacho și Eder Militao.
„Fotbalul este un spectacol fantastic, ambele formații au căutat să atace. De asta vreau să-l felicit pe Ancelotti. Totuși, și noi am arătat că merităm să fim aici. Mergem la Madrid să câștigăm”, a declarat Pep Guardiola, după meciul tur.

Manchester City a jucat 53 de meciuri în acest sezon, dar antrenorul Pep Guardiola nu crede că acest program încărcat trebuie să fie o scuză.


„Dacă nu-mi place, mă duc acasă și nu o mai antrenez niciodată pe Manchester City. Va trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez în liga Maldivelor. Acolo sigur e un singur meci pe săptămână și va fi bine. Chiar minunat, sub palmieri”, a spus Guardiola.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton