Homepage  / Televiziune

Cine transmite Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe, 9 iulie 2022

Cine transmite Supercupa României, CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe, 9 iulie 2022

de Tavi Cojocaru,

Sezonul fotbalistic 2022-2023 din România începe sâmbătă, 9 iulie, cu meciul CFR Cluj - Sepsi Sfântu Gheorghe.

Jocul la finalul căruia se va cunoaşte noua câştigătoare a Supercupei României va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport.

Partida de pe stadionul „Francisc Von Neuman”, din Arad, va fi primul joc oficial din România la care va fucţiona sistemul de analiză VAR.

Arbitrul ce centru Adrian Cojocaru, din Galaţi, va fi ajutat, din camera VAR, de Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) și Ovidiu Hațegan (suport VAR).

CFR Cluj – Sepsi, primul meci din România la care va funcţiona sistemul VAR. Dan Petrescu: Finalele se joacă pentru a fi câștigate!

„Pentru mine doar meciul următor contează. Nu contează dacă ești în formă, dacă ai meciuri în picioare. Finalele se joacă pentru a fi câștigate! Îi respectăm pe cei de la Sepsi. E un club care nu are cum să rateze play-off-ul. Au un antrenor pe care l-am apreciat tot timpul. Echipa e organizată, au dubluri pe posturi. Va fi un meci echilibrat, iar micile detalii vor stabili învingătoarea”, a spus Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, campionii din Liga 1 din ultimii 5 ani.

„Ne dorim să câștigăm acest trofeu, am privilegiul de a juca acest meci, care pe care, împotriva unei echipe foarte bune, care a câștigat 5 titluri in ultimii 5 ani. E normal că noi plecăm cu șansa a doua, pentru că ei, pe hârtie, au un lot valoric și numeric superior. Și noi ne-am întărit, avem un lot bun și încercăm să facem un meci frumos și sper că și spectaculos, frumos pentru spectatori”, a completat Cristiano Bergodi, antrenorul italian al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

CFR Cluj are în palmares 4 trofee Supercupa României. Sepsi n-are, deocamdată, niciun astfel de trofeu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton