Homepage  / Recomandări

Cine transmite turneul de tenis de la Roland Garros 2023

Cine transmite turneul de tenis de la Roland Garros 2023

de Ioana Maria,

Pentru fanii tenisului, așteptarea celui mai mare turneu pe zgură din lume este pe cale să se încheie. Telespectatorii se vor putea bucura de acțiune non-stop de la Roland Garros, cu o acoperire exclusivă și extinsă a celui de-al doilea Grand Slam al anului, oferită de Eurosport în România. 

Mai sunt doar patru zile până la primul meci de la Roland-Garros de anul acesta: duminică, 28 mai.

Anul acesta, Roland-Garros este poate unul dintre cele mai disputate turnee din ultimii ani: Novak Djokovic, de 22 de ori campion de Grand Slam la simplu, încercând să-l depășească pe Rafael Nadal, absent, și să intre în istorie ca primul jucător de simplu masculin care ajunge la 23 de titluri.

La feminin, Iga Swiatek, de două ori campioană la simplu la Roland-Garros și actualul număr unu mondial, va încerca să le învingă pe campioanele de Grand Slam Elena Rybakina și Aryna Sabalenka, toate fiind pregătite să creeze noi povești de pe terenurile de la Roland-Garros.

Roland-Garros este în direct și în exclusivitate la Eurosport începând de duminică, 28 mai. Finala Roland Garros se va juca duminică, 11 iunie.

Două românce capi de serie la Roland Garros

Cu Simona Halep absentă, Irina Begu și Sorana Cîrstea sunt anul acesta pe lista capilor de serie de la Roland Garros, pe pozițiile 27, respectiv 31, în urma evoluțiilor consistente din ultimele luni, scrie gsp.ro.

Ediția din acest an a turneului de Mare Șlem parizian a început deja cu meciurile de pe tablourile de calificări, cele principale urmând să pornească duminică, 28 mai. Organizatorii au stabilit capii de serie înaintea tragerii la sorți care este programată joi, începând cu ora 15:00.

La fel ca anul trecut, România are două reprezentante pe lista favoritelor și doar una recidivează, Sorana Cîrstea, în dreptul numărului 31. Mai sus este Irina Begu, la poziția 27, arată aceeași sursă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton