Homepage  / Recomandări

Cine transmite „U” Cluj – Dinamo, din prima manșă a barajului din Liga 1

Cine transmite „U” Cluj - Dinamo, din prima manșă a barajului din Liga 1

de Tavi Cojocaru,

Sezonul din Liga 1 și-a desemnat noua campioană (de fapt, vechea, CFR Cluj), retrogradatele direct (Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș), dar mai sunt de stabilit câștigătoarele barajelor de promovare / retrogradare din Liga 1.

Cel mai tare baraj este „U” Cluj – Dinamo. Meciul de la Cluj are loc sâmbătă, la ora 20:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

Se știe, între cele două galerii, două dintre cele mai puternice grupări de suporteri din țară, există o prietenie care durează de zeci de ani. Acest fapt transformă meciul într-un război fratricid nedorit de niciuna dintre tabere, dar așteptat cu interes de suporterii neutri.

„U” Cluj – Dinamo, din prima manșă a barajului de promovare / retrogradare din Liga 1. Ce spun antrenorii

„Realitatea este că jucăm cu «U» Cluj, eu mă focusez pe realitate, nu pe iluzii, nu pe «Ce-ar fi fost dacă…?». Acum, ne concentrăm pe realitate, suntem la baraj, trebuie să câștigăm, pentru ca Dinamo să continue în Liga 1. Repet, sunt șanse 50-50, nu există o favorită. Dinamo trebuie să încheie bine această «dublă» de baraj, adică să continue în Liga 1. Nimeni nu ne asigură asta în afara muncii noastre”, a declarat Dusan Uhrin, tehnicianul lui Dinamo, pentru Gazeta Sporturilor.

Ne așteaptă două meciuri în care, sperăm noi, să ne ridicăm la nivelul echipei de Liga 1, Dinamo. Toată lumea îmi dă o șansă de 1%. Eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieții mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme și, de ce nu, să promovăm.

„Toată lumea asta spune: că este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee din aceasta preconcepută și atunci, până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitrii din România și echipa cea mai bună să promoveze”, a declarat Erik Lincar, antrenorul „șepcilor roșii”.

Barajul de promovare / retrogradare din Liga 1

Sâmbătă, 21 mai

  • „U” Cluj – Dinamo, ora 20:30, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport

Meciurile din ultima etapă din play-off-ul Ligii 1:

  • Vineri, 20 mai: CS Universitatea – Farul, ora 20:30, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport
  • Duminică, 22 mai: FCSB – CFR Cluj, ora 20:30, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport
  • Luni, 23 mai: FC Argeș – FC Voluntari, ora 17:30, Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton