Homepage  / Recomandări

Cine transmite U Cluj – UTA Arad, meci din semifinalele Cupei României

Cine transmite U Cluj - UTA Arad, meci din semifinalele Cupei României

de Ioana Maria,

U Cluj primește vizita celor de la UTA Arad în semifinala Cupei României. Meciul va începe la ora 19:00 pe Cluj Arena. În celălalt meci din semifinale, Sepsi a trecut fără probleme de CFR Cluj, cu scorul de 3-0. Finala este programată pe 24 mai, pe arena din Sibiu.

Cupa României, semifinale: U Cluj – UTA Arad, 27 aprilie 2023

Mircea Rednic și-a cunoscut jucătorii din mers, înaintea semifinalei din Cupa României, pe care UTA o va susține la Cluj-Napoca, în compania Universității, pe terenul acesteia, proaspăt schimbat.

„Puriul” a susținut doar două antrenamente de la instalarea pe banca tehnică a arădenilor. La primul, destul de lejer, „pentru că vreau să le redau jucătorilor plăcerea de a juca”, spunea noul principal, a luat și pulsul galeriei, scrie gsp.ro

De la finele anilor 2000, U Cluj și UTA au disputat 15 meciuri, dintre care UTA a câștigat 5 partide, Universitatea Cluj tot 5, iar 5 s-au terminat la egalitate.

Cel mai recent, UTA a câștigat cu 2-0 la Arad, într-un meci în care U Cluj s-a prezentat foarte slab, fiind aproape inexistentă pe teren.

U Cluj – UTA Arad va fi transmis în țara noastră de Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

250 de jandarmi vor fi mobilizați

Cele două formații au printre cei mai pătimași fani din România, ultima încăierare între suporterii celor două echipe a avut loc la începutul lunii aprilie. Din acest motiv, Jandarmeria a suplimentat numărul echipelor care vor supraveghea meciul din Cupa României.

Duelul antrenorilor: Sabău și Rednic

Sabău și Rednic au fost colegi la Dinamo, în acea echipă furibundă creată de Mircea Lucescu la sfârșitul anilor ’80. Au împărțit și vestiarul echipei naționale a României, dar cei șapte ani care îi despart i-au pus și în postura de elev și profesor. 

S-a întâmplat la titlul cucerit de Rapid, în vara lui 2003, cu Rednic la catedră și Sabău șef de promoție. 

„Savarinele și amandinele lui Copos au fost la fel de bune și după aceea, dar ultimul lor titlu l-am luat eu. Așa s-a întâmplat și la Dinamo, n-au mai câștigat campionatul după mine (n.r., în 2007), chiar dacă Borcea avea, în continuare, șampanie de calitate”, a spus Rednic în stilu-i caracteristic, făcând apel la trecut, unul mai apropiat de sufletul său decât prezentul, scrie gsp.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton