Homepage  / Televiziune

Cine transmite Villarreal – FC Liverpool, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, 3 mai 2022

Cine transmite Villarreal - FC Liverpool, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, 3 mai 2022

de Tavi Cojocaru,

Partida Villarreal - FC Liverpool, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, se desfășoară marți, 3 mai, de la ora 22:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.

„Cormoranii” au prima șansă la calificarea în ultimul act, deoarece a câștigat în tur cu 2-0. Englezii au marcat două goluri în cinci minute, prin Fabinho (50) și Robertson (54). 

Villarreal visează la o nouă minune. Spaniolii au fost outsideri și cu Juventus Torino, și cu Bayern Munchen, dar tot s-au calificat.

Villarreal – FC Liverpool: avertismentul lui Klopp

Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, și-a avertizat elevii să nu îi trateye de sus pe jucătorii lui Unai Emery.

„Calificarea nu e decisă, nu putem discuta despre așa ceva. Villarreal va da tot ce are mai bun, chiar Unai Emery a spus asta. Va fi un meci dificil, vorbim totuși despre o semifinală de Liga Campionilor. Am jucat foarte bine în tur și e necesar să facem același lucru și aici. 

Știm că nu vom primi nimic gratuit, însă avem o echipă excepțională. Maturitatea și experiența sunt importante, dar dacă nu joci bine, nu te vor ajuta. Va fi un meci în care vom suferi pentru a obține calificarea, asta e limpede”, a spus Jurgen Klopp.

„2-0 (n.r. pentru Liverpool) este un rezultat clar, meritat. Dar ar fi putut fi mai rău. 2-0 ne lasă totuşi o şansă, cu o altă prestaţie acasă, deci încă suntem în viaţă. Sunt nerăbdător să încep să pregătesc returul şi vreau să demonstrez că suntem capabili să le punem probleme”, a spus Unai Emery, imediat după prima manșă.

Liverpool a câștigat deja Cupa Ligii Angliei și are șanse reale la alte trei trofee: Liga Campionilor, titlul de campioană în Premier League și Cupa Angliei.

Pentru a nu-și periclita obiectivele, Klopp ar putea menaja doi jucători care au evoluat în multe meciuri în acest seyon. Robertson și Henderson ar urma să fie menajați, iar în locul lor ar putea fi titularizați Tsimikas și Naby Keita.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton