Homepage  / Recomandări

Cine transmite Zorya Luhansk – Universitatea Craiova, din turul 3 preliminar al Conference League, 4 august 2022

Cine transmite Zorya Luhansk - Universitatea Craiova, din turul 3 preliminar al Conference League, 4 august 2022

de Redactia Tvmania,

Partida Zorya Luhansk - Universitatea Craiova , care se joacă joi, 4 august, de la 20:30, în prima manșă a turul 3 din Conference League, se va vedea la TV.

Digi Sport și Prima Sport vor transmite partida Zorya Luhansk – Universitatea Craiova din turul 3 preliminar al Conference League. Deși la un moment se vorbea că sunt șanse mici ca Zorya Luhansk – Universitatea Craiova să poată fi transmis la tv din cauză că nicio televiziune din Polonia nu era interesată să producă partida, până la urmă lucrurile s-au rezolvat.

Cine transmite LIVE Zorya Luhansk – Universitatea

Astfel, meciul echipei oltene va putea fi urmărit în direct la televizor și de microbiștii din România. Posturile Digi Sport 1 și Prima Sport au anunțat că au achiziționat drepturile de transmisie ale partidei, care va începe la ora 20:30 (ora României).

Universitatea Craiova este la patru meciuri distanță de grupele Conference League. Ar fi pentru prima oară în istorie când o echipă din Craiova s-ar califica în grupele unei competiții europene de o asemenea anvergură. S-a mai întâmplat în 1996, când Universitatea Craiova se califica în grupele UEFA Intertoto, dar atunci competiția era una extrem de modestă, care asigura doar calificarea în Cupa UEFA.

CSU Craiova a fost cap de serie la tragerea la sorți pentru play-off-ul Conference League. Dacă va trece de Zorya, formația lui Laszlo Balint ar juca cu Lugano, locul 4 în Elveția anul trecut, sau Hapoel Beer Sheva, vicecampioana din Israel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton