Homepage  / Netflix

Cine va fi noua vedetă din „Bridgerton”, sezonul 3. O actriță a fost înlocuită

Cine va fi noua vedetă din „Bridgerton”, sezonul 3. O actriță a fost înlocuită

de Cătălina Matei,

În această vară vor începe filmările  pentru cel de-al treilea sezon al serialului „Bridgerton”, difuzat de Netflix, iar distribuția a suferit modificări. Astfel, Hannah Dodd („Anatomy of a Scandal”) va juca rolul Francescăi Bridgerton, preluând rolul de la Ruby Stokes, care este acum cap de afiş pentru un alt proiect Netflix („Lockwood & Co.”).

Celebrul serial creat de Netflix şi Shondaland și inspirat din romanele  Juliei Quinn va intra în producţie vara aceasta, anunță deadline.com. În cel de-al treilea sezon al serialului „Bridgerton” distribuția va fi un pic schimbată. Mai precis Ruby Stokes, cea care a interpretat-o pe Francesca Bridgerton în sezoanele anterioare, a fost înlocuită cu actrița Hannah Dodd, conoscută mai ales din producția „Anatomia unui scandal”.

În jurul Francescăi Bridgerton planează puţin mister atunci când o plasăm în contextul familiei sale guralive şi extrovertite. În ciuda naturii sale rezervate, ea se conformează regulilor din societate, având şi o doză de sarcasm şi pragmatism care, în paralel cu mondenitatea superficială, ajung să atragă atenţia atunci când îşi doreşte cel mai puţin.

Hannah Dodd, de origine britanică, a lucrat pentru prima dată ca actriţă încă de când era la şcoală, jucând unul dintre rolurile principale din serialul „Find Me In Paris”, continuând rolul şi în următoarele două sezoane. De asemenea, Dodd a avut şi un rol recurent în două dintre sezoanele serialului „Harlots”.

Cât despre „Anatomy of a Scandal”, serial lansat anul acesta, Hannah s-a remarcat ca versiunea mai tânără a personajului principal interpretat de Sienna Miller. Mai apoi, a continuat cu interpretarea unui rol principal în mini-seria „Flowers In The Attic: The Origins” – o adaptare a unei serii de cărţi cunoscute şi controversate în același timp.

Totodată, Hannah Dodd  Dodd a avut şi un rol secundar în continuarea celebrului film „Enola Holmes”, alături de Millie Bobby Brown.

Despre spin-off-ul serialului „Bridgerton”

Serialul „Bridgerton” are disponibile deocamdată doar două sezoane din cele opt pe care creatoarea Shonda Rhimes preconizează să le realizeze pentru Netflix și care urmează să adapteze toate cele opt cărți ale seriei literare scrise de Julia Quin, însă un spin off al poveștii este deja în lucru. 

Regina CHARLOTTE /NETFLIX © 2020

Cum apetitul fanilor pentru poveștile de epocă romanțioase pare nestăvilit, producătoarea Shonda Rhimes va realiza, prin intermediul companiei de producție Shondaland, un serial care se va concentra pe povestea tinerei Regine Charlotte (interpretată de Golda Rosheuvel în seria actuală) și pe semnificativa schimbare în societate pe care a provocat-o căsătoria ei cu Regele George.

De asemenea, noua serie va explora tinerețile a două personaje îndrăgite din „Bridgerton”: Lady Danbury (Adjoa Andoh) și Violet Bridgerton (Ruth Gemmell).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton