Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine va fi partenera lui Can Yaman în noul său serial

Cine va fi partenera lui Can Yaman în noul său serial

de Redactia Tvmania

Actorul Can Yaman (30 de ani) va face pereche în noul său serial, „Bay Yanlış” („Mr.Wrong”), pentru care a început repetițiile, cu Özge Gürel (33 de ani), partenera sa din producția „Dulce-amărui” („Dolunay 2017”), anunță televizyongazetesi.com.

Noul proiect va fi regizat și produs de Faruk Turgut, alături de care Can a lucrat la „Vis de iubire” (difuzat în prezent de Happy Channel). Premiera serialului „Bay Yanlış” ar fi trebuit să aibă loc la vară, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, sunt mari șanse ca filmările să fie întrerupte pentru o perioadă. 

Pandemia i-a mai încurat până acum și alte planuri lui Can. Acesta își închiriase un apartament în Italia cu gândul de a petrece mai mult timp pe acolo pentru a sta departe de paparazzi turci, dar nu va mai putea pleca, cel puțin câteva luni de acum înainte.    

Pe Can îl puteți vedea în prezent miercurea și joia la Happy Channel în „Vis de iubire” („Erkenci Kuş”), dar și la Pro Gold în „Parola: Te iubesc/Inadina Aşk”, în care joacă alături de Acelya Topaloglu.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton