Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine va fi partenera lui Gabriel Soto în remake-ul serialului turcesc „Regina nopții”

Cine va fi partenera lui Gabriel Soto în remake-ul serialului turcesc „Regina nopții”

de Redactia Tvmania

Se pare că producțiile mexicane se reinventează în acest an. După ce Televisa a anunțat că filmează deja pentru remake-ul serialului turcesc „Dragoste de contrabandă (Kara Para Aşk), cu Angelique Boyer în rolul principal, aceeași companie pregătește o nouă producție cu Gabriel Soto protagonist.

Este vorba de adaptarea poveștii serialului turcesc „Gecenin Kraliçesi, „Regina nopții’, pe care Pro 2 îl redifuzează din 29 mai,  cu Meryem Uzerli și Murat Yıldırım în rolurile principale.

Carmen Armendáriz, care recent a produs și remake-ul telenovelei „Uzurpatoarea”, este cea care se va ocupa de proiectul în care îl vom revedea pe Soto în rol principal. Se pare că producătoarea i-a ales deja parteneră actorului. 

Conform celor de la TVyNovelas la castingul pentru rolul principal feminin au participat și nume cunoscute precum Marlene Favela sau Eva Cedeño („Legea iubirii”), însă producătoarea a preferat o față nouă alături de cunoscutul actor. Astfel, protagonista remake-ului serialului turcesc „Regina nopții”, care va purta numele „Te acuerdas de mi”,  va fi Fatima Molina.

Fatima Molina debutează astfel într-un rol principal la vârsta de 34 de ani. Producția va avea permiera în țara de origine la finalul acestui an, filmările debutând la începutul lunii august. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Y sigo encontrando fotos que me tomó @manutoro.work @carmela.work #tbt🔙📸

O postare distribuită de FATIMA MOLINA (@lafatimamolina) pe

 

Din distribuție vor mai face parte câteva nume cunoscute, însă nu este cunoscut numele celei care va fi partenera lui Soto în telenovelă. Potrivit People en Espanol, Ana Layevska va juca în această nouă producție, actrița a mai jucat alături de Soto în urmă cu 12 ani în telenovela „Querida enemiga’. 

 Juan Carlos Barreto pe care l-am mai văzut și în telenovela „Tată de-a gata’ va face și el parte din distribuție alături de un alt nume cunoscut: Guillermo García Cantú, care a jucat în „La madastra’/„Mama vitregă’ sau „La malquerida’.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton