Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine va fi partenera lui William Levy în remake-ul după „Cafea cu parfum de femeie”

Cine va fi partenera lui William Levy în remake-ul după „Cafea cu parfum de femeie”

de Redactia Tvmania

Remake-ul anunțat de Telemundo după telenovela columbiană „Cafea cu parfum de femeie” va avea în rolul principal feminin o actriță nu foarte cunoscută, Laura Londoño.

 

Când compania Telemundo a anunțat, la mijlocul săptămânii trecute, că va difuza în sezonul următor o versiune modernă după telenovela columbiană „Cafea cu parfum de femeie”, protagoniștii prezentați au fost cubanezul William Levy (39 de ani) și columbiana Carmen Villalobos (36 de ani). Dar apoi, mai întâi Levy și ulterior și Telemundo, într-un comunicat oficial, au precizat că Villalobos, celebră pentru rolul din „Şi fără sâni există Paradis”, nu va fi eroina principală a poveștii, ci interpreta rolului negativ, Lucia.  

Cine va fi actrița principală în remake-ul după „Cafea cu parfum de femeie”?

People en Espanol scrie că mai multe surse columbiene (remake-ul va fi produs pentru rețeaua Telemundo de RCN Televisión din Columbia) anunță că aleasa ar fi Laura Londoño, nu foarte cunoscută la nivel internațional, o columbiană de 33 de ani originară din Medellin. 

Laura Londoño și-a început cariera ca model încă de la 10 ani. Are studii de arhitectură, actorie și canto. În Columbia a apărut în telenovele, filme și piese de teatru. Este căsătorită din 2018, iar în 2019 a adus pe o lume o fetiță, Allegra.  A avut roluri mici în două telenovele care au ajuns și la noi pe micile ecrane, „Victoria” (2006), cu Victoria Ruffo, și „Fără sâni nu există paradis” (2008). 

Informația că Laura Londoño va fi partenera lui William Levy (care revine cu această ocazie la telenovele după o pauză de șapte ani) nu a fost confirmată încă de Telemundo. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Lista la pinta de hoy! Así me invitarían a salir? 💛💛💛 #sundayfunday ☀️ @mango #SinFiltroSoloMNG #MangoNewVoices

A post shared by Laura Londono (@londonotlaura) on

Revenind la telenovela originală „Cafea cu parfum de femeie”, povestea urmărește idila dintre Teresa Suarez, zisă Gaviota, o tânără isteață, culegătoare de cafea, și Sebastián Vallejo, fiul timid al proprietarului unei plantații de cafea. Totul le stă în cale, dar, în final, după nenumărate răsturnări de situație (ea se transformă în femeie de afaceri), cei doi rămân împreună, la plantația de cafea unde a început totul.  

 

Telenovela „Cafea cu parfum de femeie” i-a făcut celebri în toată lumea pe protagoniștii Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker, dar și pe Danna Garcia, care avea atunci doar 16 ani. La succesul producției a contribuit și coloana sonoră, cântecele fiind interpretate chiar de protagonistă, Margarita Rosa de Francisco.

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/telemundo-face-remake-dupa-telenovela-cafea-cu-parfum-de-femeie-cine-sunt-protagonistii-271397

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton