Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine va fi protagonista sezonului doi din „Bridgerton”

Cine va fi protagonista sezonului doi din „Bridgerton”

de Redactia Tvmania

 

Netflix și producătorii serialulului „Brigderton” au ales protagonista celui de-al doilea sezon.

Actrița Simone Ashley (25 de ani), cunoscută din serialul Netflix „Sex Education”, va fi protagonista uneia dintre cele mai de succes producții ale platformei de streaming.

Conform People, Simone va juca rolul lui Kate Sharma, femeia care va stârni iubirea în sufletul lui Anthony Bridgerton.

Descrierea personajului oficial al lui Kate spune: „Sosită de curând la Londra, Kate este o tânără inteligentă, încăpățânată, care nu suferă proștii – Anthony Bridgerton este inclus”.

Simone Ashley, foto: Netflix

Cel de-al doilea sezon – care este programat să înceapă producția în această primăvară la Londra – este bazat pe continuarea seriei romantice scrise de Julia Quinn și va reda căutarea lordului Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) de a-și găsi vicontesa.

Al doilea volum scris de Julia Quinn și care stă la baza serialului are titlul „The Viscount Who Loved Me’, iar sezonul doi al producției, care îl va ecraniza, îl va avea ca personaj central pe Anthony (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne, aflat în căutarea unei soții. Al doilea sezon va continua, de asemenea, povestea lui Daphne (Phoebe Dynevor) și a lui Simon Basset (Regé-Jean Page), dar și a lui Lady Portia Featherington (Polly Walker), acum rămasă văduvă, și a misterioasei Lady Whistledown (vocea lui Julie Andrews), a cărei indentitate încă nu va fi dezvăluită. 

Autoarea Julia Quinn (unul dintre cel mai bine vânduți autori americani de romane istorice, pe numele adevărat Julie Pottinger) se referă la următoarele ei cărți ca la „al doilea epilog’. Seria „Bridgerton’ continuă cu „An Offer From a Gentleman’, „Romancing Mister Bridgerton’, „To Sir Phillip, With Love’, „When He Was Wicked’, „It’s in His Kiss’, ultimul din serie fiind „On the Way to the Wedding’.  Cărțile Juliei Quinn au fost traduse și în limba română.

Câteva schimbări aduse 

În roman, personajul lui Ashley se numește Kate Sheffield. Cu toate acestea, echipa de creație a serialului a decis că familia ei va fi de origine indiană și astfel s-a schimbat numele de familie, scrie Deadline.

De altfel, creatorii au preferat să aibă în distribuție și persoane de culoare precum actorii Regé-Jean Page, Adjoa Andoh și Golda Roshuvel. 

 
 
 

 

 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton