Homepage  / Știri

Cine va moșteni averea impresionantă a lui Alexandru Arșinel. Actorul avea trei pensii

Cine va moșteni averea impresionantă a lui Alexandru Arșinel. Actorul avea trei pensii
6

de Roxana Mirea,

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai iubiți actori de comedie de la noi, a murit joi, la vârsta de 83 de ani. Acesta se retrăsese din viața publică de o bună bucată de vreme din cauza problemelor sale de sănătate. Alexandru Arșinel avea o avere impresionantă, potrivit ultimei sale declarații de avere, completată în 2021.

Ce avere avea Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, după o luptă grea cu problemele de sănătate. Alexandru Arșinel avea o avere impresionantă, potrivit declarației de avere din 2021. Maestrul primea 33.720 lei pensie de revoluționar, 73.512 lei pensie, 74.772 indemnizație de merit de la Ministerul Culturii și 10.800 lei o indemnizație handicap gradul II pentru că o îngrijea pe soția bolnavă.

Astfel, suma totală anulă s-a ridicat la 107.232, adica 8.936 de lei pe lună, potrivit stirileprotv.ro. De asemenea, marele actor deținea și patru terenuri: o cotă parte din două terenuri aflate în Dolhasca și două terenuri integrale aflate în Sinaia și în Samurcaș-Crevedia. Alexandru Arșinel mai avea trei case de vacanță și un apartament în București, o mașină Toyota, dar și 12 depozite bancare – nouă dintre ele în lei, două în euro și unul în dolari.

Alexandru Arșinel a condus mulți ani Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală.

Întreaga avere a lui Alexandru Arșinel va fi moștenită de soția lui, Marilena Arșinel și cei doi băieți, Cristian și Bogdan.

Alexandru ArsinelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

A murit Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Vestea decesului a fost confirmată de Spitalul Universitar de Urgență, care a transmis un comunicat de presă.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis instituția medicală.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton