Homepage  / Vedete româneşti

Cabral, despre cum au reacționat socrii lui când l-au cunoscut. Cum se înțelege cu părinții Andreei Ibacka

Cabral, despre cum au reacționat socrii lui când l-au cunoscut. Cum se înțelege cu părinții Andreei Ibacka
8

de Roxana Mirea,

Cabral Ibacka este căsătorit cu Andreea Ibacka de mai bine de 11 ani, iar din iubirea celor doi au venit pe lume doi copii, Namiko, în vârstă de 3 ani și Tiago, în vârstă de 8 luni. Recent, Cabral a povestit cum a decurs prima întâlnire cu socrii lui.

Cabral Ibacka, despre prima întâlnire cu socrii

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare de la „Inimă de țigan”. Nu a fost chiar dragoste la prima vedere, dar Cupidon a avut grijă să-i aducă împreună pe cei doi. Cabral și soția lui sunt căsătoriți de aproximativ 11 ani. Cabral Ibacka a povestit cum au reacționat socrii lui când l-au cunoscut pentru prima dată.

„Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…

Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a povestit Cabra, potrivit VIVA!.

Cabral-Ibacka-despre-prima-intalnire-cu-socrii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cabral și Andreea Ibacka nu mai dorm împreună

Andreea Ibacka a fost invitată zilele trecute în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a vorbit despre mariajul ei cu Cabral Ibacka.

Printre altele, Andreea Ibacka a spus că ea și Cabral nu mai dorm împreună de patru ani, de când a venit pe lume Namiko. În plus, atunci când dormeau împreună, actrița avea un set de reguli pe care soțul ei trebuia să le respecte.

Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur. Nu sunt pe tiparul iubitei clasice. Nu îmi place îmbrățișată, nu împart plăpumioara, fiecare pe așternutul lui. Deci, spate în spate, frățește”, a dezvăluit actrița.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton