Homepage  / Știri / Televiziune

„Cireașa de pe tort” revine sâmbătă, 18 martie, la Prima cu un sezon nou, dar şi cu un format schimbat

„Cireașa de pe tort” revine sâmbătă, 18 martie, la Prima cu un sezon nou, dar şi cu un format schimbat

de Redactia Tvmania

Unul dintre cele mai îndrăgite emisiuni de cooking din România revine de sâmbătă, 18 martie, în programul Prima TV, după o pauză de doi ani: „Cireașa de pe tort”, avându-l gazdă pe acelaşi simpatic Horia Vîrlan, este de data aceasta „Super Cireașa de pe tort”!

„Super Cireașa de pe tort” începe la Prima TV sâmbătă, 18 martie, de la 20.30, cu un format schimbat: într-o singură ediţie pe săptămână, patru vedete grupate în două echipe vor fi pe rând amfitrioni, respectiv musafiri la cină. Echipele care gătesc sunt urmărite pe tot parcursul zilei, iar meniul va fi diferit de la o echipă la alta.

Horia Vîrlan

Maestrul Horia Vîrlan ne spune ce ne așteaptă în noul sezon:

„Vor găti echipe, tot 4 participanți vor fi, doar că se vor cupla în funcție de diverse criterii. Câte doi gătesc, sunt în tandem și se mai încurcă unii pe alții, unii vor să fie lideri și preiau frâiele, alții vor sta deoparte. Vor exista și conflicte.

„Super Cireașa de pe tort” este o emisiune spumoasă, o emisiune care mi-e dragă pentru că așa am debutat și fără să vreau, m-am atașat de ea. Sunt peste 1000 de episoade pe care le-am filmat și este normal ca ea să facă parte din mine. Este o emisiune veselă și cu personalități din lumea noastră artistică și nu numai”.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan și vor găti meniuri diferite care vor consta în aperitiv, fel principal și desert.

Echipa care trebuie să gătească este filmată mai întâi la cumpărături, apoi când gătește acasă la unul dintre membrii echipei – aceștia muncesc cot la cot, iar ocazional pot fi ajutați de rude sau prieteni. Ulterior, musafirii sosesc la masă, iar gadzele le pregătesc şi surprize. După aceea, urmează punctarea: oaspeții dau gazdelor note  de la 1 la 10.

Toate momentele se desfășoară sub ochiul critic al maestrului Horia Vîrlan, care va comenta și va evalua prestația vedetelor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton